keskiviikko 4. kesäkuuta 2014

Reilumpaa purkamista

Olen päässyt osallistumaan reilumpaan purkamiseen kuin se tavallinen, virkkuun tai neulomuksen purku. Teemme keittiöön remonttia, lastenhuoneiden käytävä ja olohuone on jo remontoitu, ja olemme siinä vaiheessa että keittiön kaapit on tyhjennetty ja osittain otettu pois paikoiltaan. Voi sitä tavaran määrää mitä kaapeissa oli! Varsinkin sitä turhan tavaran määrää.


Seuraavassa kuvassa on ihan käsityökin, se on puhtaille mukeille tehty kori. Ajattelin että noilla pärjätään remontin aika, ja ne siis saavat olla pöydällä kun kaappeja ei ole. Remontin jälkeen päätän mitä tuolle korille tapahtuu, puranko vai jatkanko reunoja korkeammiksi.


Kuiva-aineet pääsivät hieman arvokkaampaan paikkaan kuin aiemmin, lasivitriiniin. Tyttäreni sanoikin että muissa perheissä tuollaisessa kaapissa pidetään kauniita astioita, meillä jauhoja ja puurohiutaleita. :) Tuo seinä remontoidaan vasta sitten kun koko muu keittiö on jo valmis, joten elintarvikkeet saavat olla sen ajan tuolla. Parempi kuin joku laatikkoratkaisu.

2 kommenttia:

  1. No on totisesti aikas reilumman sorttista purkamista juu! Tsemppiä kaaoksen keskelle! Ja iloa tulevasta uudesta keittiöstä! Hyvässä muistissa on omat remontinkeskelläasumiset, ja pinnaa ja organisointiahan se vaatii, mutta kun lopputulos on valmis, on se kaiken vaivan arvoistakin. =)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juhannuksena meillä pitäisi olla uusi keittiö valmiina, niin ettei tässä kaaoksessa tarvitse edes kovin kauaa tavaroita etsiskellä. Onneksi. :)

      Poista