sunnuntai 15. helmikuuta 2015

Ilahduta bloggaajakaveria!Sain haasteen suosikkeihini kuuluvan Silmukoilla -blogin Einiltä. Tuhannet kiitokset! :)

Haasteen säännöt ovat yksinkertaiset:
 • Kirjoita blogiteksti, jossa kerrot haasteen säännöt ja haastat mukaan valitsemasi bloggaajat (päätät itse määrän). Jos haluat, ylläolevaa kuvaa saa vapaasti käyttää postauksessa!
 • Kun haastamasi bloggaaja lähtee mukaan ja julkaisee haastepostauksen blogissaan, laita ilahdutusasia vireille. Voit ilahduttaa bloggaajakaveria sinulle sopivimmalla tavalla esimerkiksi postittamalla hänelle kortin, kirjeen, pienen herkun tai jotain omatekemää. Ilahduttaa voit myös vaikkapa kommenttien tai sähköpostin välityksellä!
 • Voit tottakai ilahduttaa myös haasteessa jo mukana olevaa bloggaajakaveria, mutta silloin haastetun ei tarvitse enää itse haastaa uusia kirjoittajia. :)
Minulta haaste lähtee kahteen blogiin, jotka ovat
 • Villaa ja Lankaa, aivan uskomattomia taideteoksia villasta huovuttamalla. Sekä verkkokauppa, josta kaikki me joilta samanlaisten tekeminen ei onnistu, voimme niitä itsellemme hankkia. :)
 • Ihan Oikea Blogi?, varsinaista väri-iloittelua, sekä ihania ideoita. Elämänmakuinen, hyväntuulinen blogi, jossa juuri tällä hetkellä vietetään arpajaisia, osallistua voi 28.2 saakka. :)

6 kommenttia:

 1. Oooh <3 Ihana Marjaana <3 Kiitos haasteesta ja kauniista sanoista <3 Mä olen ihan otettu! Tämä on kyl haasteista parhaimpia =) Laitan haastetta eteenpäin parin päivän päästä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta joka sana! Sinulla on aivan mielettömän kiva blogi. :) Hyväntuulisuuspostausten huippuna muistan viime kesältä sen, jossa kerroit Hiljan, Hertan, Helgan ja Henriettan muuttamisesta teille.
   Kiva kun otit haasteen vastaan. :)

   Poista
 2. Ihanaa kun otit haasteen vastaan! <3 Pistätkö mulle osoitteesi sähköpostilla niin laitan postitse sinulle jotain pientä! :) eini.saarivesi@gmail.com

  VastaaPoista
 3. Voi mikä ihana yllätys!!! Oon tosi otettu sekä haasteesta että sanoistasi! <3 <3 <3 KIITOS!!! Sanomattakin lienee selvää, että haaste on vastaanotettu! =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva että otat haasteen vastaan. Minä olin kanssa niin mielissäni, kun sain haasteen Einiltä. :)

   Poista