perjantai 28. elokuuta 2015

Haasteellista

Sain lisää haasteita, tonkallinen uusia kysymyksiä. Kiitokset blogeihin Omenapuun alla pihakeinussa sekä Marjo neuloo. Nyt on aika paljastaa siis loputkin asiat elämästäni. :)

 


Liebster Awardin systeemi on seuraava:

1. Kiitä sinut nimennyttä bloggaajaa ja laita linkki hänen blogiinsa.
2. Vastaa sinut nimenneen bloggaajan 11 kysymykseen.
3. Nimeä ja linkkaa 11 Liebster Awardin ansaitsevaa blogia, joilla on alle 200 seuraajaa.
4. Keksi 11 uutta kysymystä blogisteille.

Koska minä olen aiemminkin saanut saman, sekä samankaltaisen haasteen, vastailen nyt vain joihinkin kysymyksiin, mutta en haasta ketään. Nyt korvat hörölle, täältä pesee.Ensin Omenapuun alta tulleita kysymyksiä.

Mikä käsityö sinulla on nyt menossa, vai onko jopa useampi?
Minulla on aina useampi käsityö kesken, erilaisiin tilanteisiin sopivat työt. Nyt on kotityönä tyttärelle villatakki, helppona matkatyönä villasukat ja tiskirätin virkkuu sellaisena pikaisesti mukaan laukkuun otettavana. Oletan että lisääkin teon alla olevia löytyisi, jos tarkemmin muistelisin.

Miltä puutarhassasi näyttää juuri nyt, jos sinulla on sellainen?
Asumme omakotitalossa, joten on puutarha. Tähän aikaan kesästä se näyttää rehevältä, osittain rikkaruohojen ansiosta. Minulla on kukkapenkkejä, kitken ne säännöllisesti, joka kevät. :)

Paras vuodenaika ja miksi?
Ehdottomasti kesä! Rakastan sitä tunnetta kun aurinko kuumottaa ihoa, rakastan linnunlaulua ja perhosten lentoa, rakastan tyyntä järvenpintaa, sorsapoikueita ja kesäistä koivikkoa. Ehdottomasti KESÄ!Miksi teet käsitöitä, jos teet?
Teen käsitöitä. Syitä on monia. Työni on sellaista, että tulokset saattavat näkyä vasta vuosien kuluttua, mutta kun teen käsitöitä, näen tuloksen heti. Käsitöiden tekeminen on terapeuttista, rauhoittavaa, se on minun omaa aikaani ja omaa juttuani. Haluan myös säilyttää perinteitä, neuloa sukat itse sekä opettaa lapsillekin nämä taidot. Suurin syy on kuitenkin se, että se vaan on niin kivaa! :)

Teetkö käsitöitä myyntiin vai lahjoiksi?
Teen sekä myyntiin että lahjaksi. Hyväntekeväisyyteen teen jonkin verran, pääasiassa villasukkia, mutta myös joitain vauvaneuleita olen tehnyt. Myyntiin huomattavasti vähemmän, mutta esim. tämän vuoden lopulla olen menossa Naisten Joulumessuille Helsingin Vanhaan Satamaan myymään jotain. Tervetuloa!

Onko sinulla lapsia, lapsenlapsia?
Minulla on lapsia. Monta. Omia ja muilta lainaksi saatuja. Lapsenlapsia ei ihan vielä ole.Ja sitten Marjon kysymykset.

Kuinka pitkään olet kirjoittanut blogiasi?
Aloitin blogin viime vuoden alussa, eli reilun puolitoista vuotta sitten.

Mistä muusta voisit blogata kuin tämänhetkisestä aiheestasi?
Voisin kirjoittaa vaikkapa lasten kasvatuksesta. Blogin nimi saattaisi silloin olla vaikkapa Kaikki tekemäni virheet. Tai ehkä sittenkin Miten niistä kuitenkin kasvoi fiksuja aikuisia? Tai jopa Perintötekijöistä huolimatta... Ehkä kuitenkin pitäydyn käsitöissä. :)

Mikä on lempijuomasi?
Lempijuomiani ovat Cafe Latte tai Cappuccino.Minkä elokuvan katsoit viimeksi?
Telkkarista katsoin jonkun Hercule Poirotin. Elokuvissa olen käynyt viimeksi niin kauan sitten että pitää hetki miettiä. Odotas nyt. Ellen väärin muista se oli Kvartetti. Tai sitten Anna Karenina.

Mistä haaveilet?
Haaveet vaihtuvat päivien mukaan. Jonain päivänä haaveilen siististä kodista, jääkin yleensä haaveeksi. Toisena päivänä haaveilen hiljaisista lapsista, ehkä jonain päivänä toteutuu. Kolmantena päivänä haaveilen herkullisesta illallisesta jolloin koko perhe on pöydässä samaan aikaan, menemme siis ravintolaan. Neljäntenä päivänä haaveilen siitä että saisin jonkun isomman, keskeneräisen käsityön valmiiksi ja voisin aloittaa uuden, laitan keskeneräisen koriin ja aloitan siitä huolimatta uuden. Viidentenä päivänä haaveilen siitä että vuorokaudessa olisi enemmän tunteja, valvon siis pidempään ja olen aamulla entistä sekompi. Ja niin edelleen.

Mikä elämässä on parasta?
Elämässä parasta on sen vaihtelevuus ja yllätyksellisyys. Avoimin mielin on otettava vastaan, vaikka ei etukäteen tiedäkään mitä on tulossa. Kaikkein parasta on rakkaus!


Kiitos mukavista kysymyksistä! <3

2 kommenttia:

  1. Ihania juttuja, Marjaana! Itsenikin muutamasta kohdasta tunnistin...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos! Ja kiva että olet löytänyt tänne. :)

      Poista