tiistai 23. syyskuuta 2014

Toiset ja viimeiset.

En ole mikään näpertelijä. Töideni pitää valmistua vauhdilla ja kerralla. Kun sukat on valmiit, ne on valmiit, ilman mitään loppukommervenkkeja. Oikein itsekin ihmettelen miten sain toisetkin tennarit valmiiksi asti. :)

 
Yksi pojistani täytti vuosia ja toiveena oli nämä sukat. Aloitin niin kauan sitten että siitä luultavasti voi lukea historian kirjasta. Sunnuntaina oli syntymäpäivä, sain valmiiksi autossa noin 50km ennen kotipihaa, puolitoista tuntia ennen poikani tapaamista. Miten niin viime tipassa? :)
Yläkuvassa omissa jaloissani, hiukka kasvuvaraa. Alakuvassa poikani jaloissa, sopivat! (Väärissä jaloissa. Ne miehet.)
 
 
Langankulutus 194 grammaa. Ohje Facebookin Voihan villasukka-ryhmän tiedostoista, Jaana Elon Tennarisukat. Nämä ovat KyJyni nro 7.
 
Jos joku tuttavani näihin nyt ihastuu ja pohtii.... Vastaan heti. En tee! :D

4 kommenttia:

 1. Nää on kyllä niin hienot! On kyllä muuten aika vaikea uskoa todeksi tuota tekstisi ekaa lausetta kun näitä töitäsi täällä katselee... Mulla on yhdet tennarit työn alla. Olleet jo hetken... Saa nähdä mitä tulee, mutta innostus tuli täältä blogistasi. Tuli nimittäin heti mieleen yksi ihminen, kenelle nämä ehdottomasti sopivat, ja jota haluan tässä lähiaikoina muistaa. Saa nähdä, tulevatko ajoissa valmiiksi. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, minustakin aika makeet. Tuo näpertely, tuleehan sitä tehtyä, kuten näissäkin, mutta ominta aluettani se ei ole.
   Odottelen kuvaa tennareistasi kunhan valmistuvat. :)

   Poista