maanantai 29. helmikuuta 2016

Vaaleanpunainen porsas

Unet ovat mielenkiintoisia. Ei sillä, että uskoisin niiden merkitsevän jotain. Minusta on mielenkiintoista miten jokin tapahtuma tai päivän ajatus saattaa unessa tulla esiin aivan toisenlaisena.

Kun odotin esikoistani 28 vuotta sitten, näin unen että synnytin vaaleanpunaisen porsaan. Unessa se oli täysin luonnollista, mitä ihmettä siinä olisikaan että synnyttää porsaan. Vaaleanpunaisen.


Tuo uni tuli mieleeni kun eilen illalla etsin talosta vauvanukkea, jota olisin voinut käyttää toukkapussissa kuvausrekvisiittana. Ei löytynyt, mutta löytyi vaaleanpunainen porsas. :)

 
Ohjeen toukkapussiin löysin Pieni lankarulla -blogista. Lankana 7 Veljestä. Langankulutus 209 grammaa.

8 kommenttia:

 1. Kaippa ne unet jotain merkitsee, vaikkei se tarkoitus aina niin selviäkkään. Minä heräsin tässä eräänä aamuna uneen, että nyt on noustava varovasti kun tuo keskenmenokin on alkamassa, minulla 63 vuotiaalla vuosia sitten steriloidulla, hihi.

  VastaaPoista
 2. Vastaukset
  1. Jotkut unet on ihania katsella, joistain on ihana herätä. En ole aivan varma kumpaan tuo kuului. :)

   Poista
 3. Toukkapussi on huippukeksintö! =) Ja unet ovat kyllä hauskoja ja mielenkiintoisia. En itsekään niiden ihmeempiin merkityksiin usko, muuten kuin jonain alitajunnan virtana. Itse otin tänään kauppareissun jälkeen liki kolmen tunnin päikkärit ja näin unen, jossa ihmettelin pihaani ilmestynyttä bitbull-terrierin päätä, kunnes sitten yhtäkkiä huomasin, että koko koirahan siinä onkin. Ajattelin koiran olevan joltain karannut, ja että se pitäisi ottaa talteen. Koska pelkäsin, että oma koirani puolustaisi reviiriään, yritin salakuljettaa koiran omalta koiraltani työhuoneeseeni. Ongelma oli, ettei tuo koira suostunut siellä pysymään, joten roudasin oven eteen jos vaikka mitä estettä, siihen asti kunnes heräsin. =D

  VastaaPoista
 4. Unet käy joskus toteen :) hauska tarina ja hyvän näkölinen pussukka

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onneksi tuo ei käynyt. Synnytin suloisen tytön. :)

   Poista