perjantai 24. tammikuuta 2014

Koukkuamista

Eilen oli Tuusulan Taitokäsien jäsenilta. Aiheena oli koukkuaminen. Minä opettelin tuon mukavan taidon jokunen vuosi sitten ja nyt olen jokusen kerran päässyt sitä muillekin opettamaan. Tuota porukkaa on kyllä helppo opettaa, kaikki ovat niin käsityöihmisiä että ymmärtävät uudet jutut nopeasti. Vähän tein etukäteen malleja, joista tietenkin osa on vielä kesken. :) Tuossa korissa päällimmäisenä oleva lanka on aivan ehdoton suosikkini, Lankamaailmasta ostettu Viking Alpaca Silk, 50% alpakkaa, 50% silkkiä. Niin pehmoinen ja ihana.

 
 
Valmiiden parien langankulutus on 122g.

4 kommenttia:

 1. Tuo koukkuaminen täytyy kyllä opetella! Sillä saa niin kaunista pintaa ja näköjään variaatioitakin löytyy, niin paljon kuin mielikuvitusta piisaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kannattaa opetella. Googlaamalla löytyy hyviä ohjeita, ja kun perusasiat osaa niin voi helposti keksiä itse uusia malleja. Suosittelen! :)

   Poista
 2. Keskimmäiset on mun suosikit! Itsekin näitä tehnyt useamman parin, ja tulee kyllä tosi hyvät käteen ja on myös lämpimät. Tekniikan kun oppii niin äkkiä vieläpä valmistuuvat :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minäkin pidän noista keskimmäisista. Musta lanka on 7veljestä ja kirjava joku vanha mitä oli jostain revontulihuivista jäänyt. Ja nopeus, se on tosiaan hyvä puoli, en ole luonteeltani mikään pikkutarkka nypertäjä. :D

   Poista