maanantai 14. huhtikuuta 2014

Sukat pysyvästi makkaralla

Viikonlopun saldona ruttuvarsisukat valmiina, ne joiden aloittelusta kerroin täällä. 

 
Malli on mukava tehdä, vaikka edistyykin hiukka hitaasti kun kymmenen neulotun kerroksen jälkeen tehdään ruttu neulomalla puolet silmukoista yhteen kahdeksan kerrosta aiemmin neulottujen kanssa. Langankulutus 138 grammaa.

 
Näiden valmistuttua aloitin Arille sukkia hänen jo joulukuussa valitsemastaan langasta. Siinä minulle on sattunut joku "maanantaikerä", solmuja varren ja kantapään aikana on tullut vastaan jo seitsemän. Kauhulla ajattelen sitä päättelemistä mitä joudun tekemään.
 
 
Mietin jo ihan Lankamaailmassa käyntiä, josko kysyisin olisiko mahdollista saada pari uutta kerää korvauksena langanpäättelyiden aiheuttamista kärsimyksistä. :D Muutenhan tuo lanka on ihan mieluista neulottavaa.

 
Neulomisten lomassa bongattiin lintuja. Kuvassa olevien metsojen lisäksi ihailtiin sorsia, telkkiä ja joutsenia, mutta niistä otetut kuvat katosivat jonnekin.
 Sitten arvontamainos. Arkimamman Arkiralli -blogi juhlii 300 000 sivulatausta! Mieletön määrä! Sinne kaikki kipin kapin osallistumaan arvontaan.

2 kommenttia:

  1. Hienot sukat, sekä nuo valmiit että tekeillä olevat! Päättely on kyllä ikävintä hommaa neulomisessa, joten ärsyttäviä tuollaiset ylimääräiset solmut! Kannattaa kyllä kysellä hyvitystä, itse sain kerran lankapaketin hyvitykseksi (ei ollut kyllä tosin Lankamaailma) kun onnistuin ostamaan villapaitalangoiksi sellaiset kerät, joissa langassa oli niin paljon virheitä, että oli kans melkoinen päättelymaratoni. Mutta tuo lankapaketti kummasti vähensi harmia. =)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos. Nyt tekee mieli kokeilla tuota ruttuvartta jollain ohuemmalla langalla, sekä niin etteivät rutut tule mitenkään säännöllisesti. Suunnitelmia pitää aina olla, toteutuu ne tai ei. :)

      Poista