sunnuntai 26. lokakuuta 2014

Barbien pontso?

Siis mitä nämä ovat? Pontsoja Barbieille?

 
 
Poikkesin taas Lentävässä Lapasessa Järvenpäässä. Taina antoi käteeni yhden tällaisen. Sanoi että sovita. Siis sovita nyt jotain mikä on Barbien kokoa!  Helmasta osittain kiinni ommeltu pontso! Ensimmäinen ajatukseni oli ettei ole henkilökunnalla ihan hyvä päivä tänään, pannu kahvia liikaa tai jotain. Vasta toisella ajatuksella tuli mieleen että minä en ymmärrä juttua. :)

 
Oli mitä oli, sellaiset piti tietenkin tehdä.

 
Ihan järkevä käyttökin niille sitten löytyi. Kämmekkäät. Kelo oli tarkoitukseen hieman liian paksu lanka, jäi jotenkin tönköksi. Yritän myöhemmin uudelleen jollain 7 Veljeksen tapaisella langalla.
Langankulutus 73 grammaa.

Sitten aivan ihana mainosilmoitus! Lentävässä Lapasessa järjestetään tammikuun 10. päivä blogistien tapaaminen. Aivan huikea juttu. Tulkaa kaikki sinne. Junalla pääsee Järvenpäähän kätevästi, eikä asemalta ole kuin viiden minuutin kävelymatka Lentävään Lapaseen. Siellä nähdään! <3

6 kommenttia:

 1. Juu, kyllä meillä aina viiraa enemmän tai vähemmän. Innostuit kuitenkin koittamaan, nahkahanskan päällä ne ovatkin kätevät, aamulla taas tarvitaan. 10.1. on #taskuneuloosi ja huomasitko savolaisen koppakuoriaisen?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Teillä viiraa sopivasti. ♥ Huomasin savolaisen koppakuoriaisen, liityin lukijaksi blogiin. Toivon ainakin että liityin, tabu oikutteli joten en ole aivan varma. :)

   Poista
 2. Vitsi miten kätevät! Meinasin sivuuttaa kokonaan postauksen barbi otsikoinnin takia, mutta hyvä että aloin lukemaan! Ja hei mä taidankin pistää ylös tuon 10.1 kalenteriini, jos vaikka ehtisi sinne Järvenpäähän hurauttamaan taas junalla. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Laita kalenteriin! Aivan sikakiva olisi nähdä. :)

   Poista