keskiviikko 12. marraskuuta 2014

Päivin öin

Olen ollut hurjan ahkera, tehnyt käsitöitä päivin öin. Olen kaksi viimeistä viikkoa käynyt Käsityökeskuksessa kutomassa, enimmän osan aamupäivisin, mutta muutaman kerran myös "yövuorossa" klo 19-01. Mitään ei kuitenkaan ole päätynyt tänne saakka, ei vielä. Tämä on taas tätä aikaa vuodesta kun touhua riittää, mutta mitään ei näy.  Myöhemmin sitten. :)

No jotain kuitenkin. Olen tehnyt tiskirättejä. Lankana Blend Bamboo.

 
Sitten sukat Fluormaniasta. Ihana lanka neuloa, muutenkin kuin pirteän värinsä vuoksi. Mallikin mukava, ei ainoatakaan nurjaa silmukkaa. 
 

Kolmanneksi ihan pikkainen työ. Junasukat vastasyntyneelle. Tarkemmin ottaen näiden sukkien saajaa vielä odotellaan.

 
Langankulutus kaikissa yhteensä 231 grammaa.

4 kommenttia:

 1. Ihanan värisiä tiskirättejä, varsinkin tuo oranssi. Onko sukissa tasona tehty varsi? Hyvin sopii tuo musta värien keskelle :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Kyllä, varsi on tehty tasona. Lankahelvetti-blogin Henna on kirjoittanut blogiinsa ohjeen vastaaviin sukkiin.

   Poista
 2. Ompa ihanan raikkaan väriset tiskirätit! Itse oon blogiin laitellut surutta joululahjat jos lahjan saaja ei voi arvata kelle ne ovat. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nuo Blend Bamboo -langat on kaikki tosi ihanan värisiä.
   Noissa minun joululahjoissa on se ongelma, että nuorisomme ainakin hoksaa kuvista mitä ovat saamassa. Teen sitten joulunpyhinä lahjakoosteen. :)

   Poista