torstai 23. heinäkuuta 2015

Kaikki loppuu aikanaan

Tämän kesän Tour de Sock on kohdaltani ohi. Tai no melkein, vielä näyttelyn pystytys ja avajaiset Lentävässä Lapasessa  Järvenpäässä 1. elokuuta klo 11. Tulkaa ihmeessä paikalle kaikki joilla on mahdollisuus. Näyttelyssä on AinoS- ja JanneS-joukkueiden kisatuotokset esillä.

 
Ja sitten sukkiin. Malli on Tobi Beckin suunnittelema Nordic Stripes. Ohje oli hyvin kirjoitettu, vain yksi pieni laskuvirhe silmukoissa, joka sekin korjattiin lähes heti ohjeen julkaisen jälkeen. Osasin siis neuloa enempiä apuja kyselemättä. Vihreä lanka iki-ihanaa Handua, musta ja valkoinen Regiaa. Puikkoina 2,5 KnitPron Cubicsit. Kaikki kohdallaan huikeaan neulehurmokseen, mutta, mutta...

 
minua ja kirjoneuleita ei ole suunniteltu yhteen. En saa sellaista kauniin tasaista pintaa kun olen muilla nähnyt. Miten ne tekevät sen?? Toinen asia mikä hieman minua närästi, oli mallin yksinkertaisuus. Olin odottanut Tourin loppuhuipennukseksi jotain Suurta Taidetta, tajunnan räjäyttävää mallia. Jotain yhtä huikeata kuin toisella etapilla. Pettymyksestä sisuuntuneena päätin sitten neuloa sukat lähes tauotta valmiiksi. Sillähän niistä pääsisi. Ohje julkaistiin 22.7 klo 01.00, minun sukkani valmistuivat 23.7 klo 00.30. Aivan ilman taukoja en neulonut. Nukuin kolme ja puoli tuntia, laittelin ruokaa, tiskailin, lämmitin saunaa ja muuta pientä, mutta ahkerasti kyllä istuin ja neuloin. Ilmakin suosi, satoi lähes koko päivän. :)

Langankulutus 85 grammaa.

Seuraavaksi Kannattaa poiketa -vihje. Olen joskus aiemminkin hehkuttanut Villaa ja Lankaa -blogin puolesta, siellä on niin ihania huovutustöitä että niiden katseleminen jo saa hyvälle tuulelle. Nyt on kuitenkin mahdollisuus voittaa sieltä huovutettu enkeli osallistumalla arvontaan. Kipin kapin kaikki kokeilemaan onneaan. :)

Lopuksi taas kesäkuvia mökiltä.

 
 

Kohta alkavat helteet, minulla on loma elokuun ensimmäisellä viikolla. :)

6 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Kiitos. Vaikka malli ei aluksi innostanut, niin lopputuloksesta pidän.

   Poista
 2. Kivat Suomen suvisukat
  Raikas vihreä tekee niistä iloiset. Mahtionnittelut luusista komeista sukista ja maaliintulosta. Ensikertalaiseksi olet kyllä ihan pro! Ensi vuonna uudelleen? Kiva kun lähdit mukaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sanoin Arille että nämä pitäisi kuvata korkealla koivussa, arvaa uskalsinko kiivetä. :) No en! Lapset sanoivat ettei oksat kestä, ei ole lapsia käytöstavoilla pilattu!
   Tottakai ensi vuonna uudelleen, aivan huippukivaa oli olla mukana ja neuloa yhdessä mukavassa porukassa. ♥

   Poista