lauantai 27. helmikuuta 2016

Just niin mulle!

Ystäväni neuloi itselleen hameen. Ei oikeastaan muuta voinut, kun kaveriporukalla annoimme hänelle lahjaksi ohjeen ja tarvikkeet. Näin hameen valmiina ja tykästyin niin että piti itsellekin saada.


Malli on yksinkertaisuudessaan sellainen, että neulotaan suorakaiteen muotoinen pala vinosti. Saumojakaan ei tule kuin yksi toiseen sivuun. Langan paksuudellakaan ei ole mitään merkitystä, eli ei tarvitse neuloa edes mallitilkkua. Just niin minulle sopiva neulomus! :)


Lankana Katian Azteca, 53% villaa, 47% akryyliä. Puikot nro 5. Ohje löytyy Ravelrystä. 


Langankulutus 300 grammaa. 

16 kommenttia:

 1. Jakaisit ohjeen meillekin. Näyttää niin kivalle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lisäsin linkin ohjeeseen tuonne tekstiin, kun sain kaverilta kommentin missä kerrottiin mallin nimi. En millään muistanut sitä silloin kun postausta väsäsin. :)

   Poista
 2. Hitsit miten kiva Lane splitter sullakin! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Tiia! Odotinkin että joku porukasta kommentoi ja kertoo mikä oli mallin nimi. En muistanut sitä millään, enkä kiireessäni ennättänyt lähteä etsimään. Nyt saan linkitettyä ohjeen tekstiin. :)

   Poista
 3. No tämä nyt kyllä kumosi aiemmat mielipiteeni neulotusta hameesta kerralla! Näyttää todella kivalta! Ja ihanat väritkin vielä, aivan täydellinen yhdistelmä tuon huivin kanssa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minulle kävi samoin! En ollut ennen tätä mallia ajatellutkaan neulovani hametta, mutta tämä muutti ajatukset. Olen tyytyväinen lopputulokseen. :)

   Poista
 4. Siitä tuli just niin ihana kuin arvasinkin! Omani on myös kovassa käytössäsi kaverille tulossa ihan toisenlaisesta, ohuesta langasta ihan yhtä ihana! Nerokas malli!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä on ihana! Katselin jo lankavarastostani ohuempiakin "sillä silmällä". :)

   Poista
 5. Tosi kiva! Ihan kutkuttaisi itsellekin tehdä...

  VastaaPoista
 6. Tää on niiiiin ihana. Joku aika sitten tulostelin itsellenikin ohjeen, pitäis vaan toimeentua. Nyt tuli uutta intoa kun näin tämän sun mekon!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tartu puikkoihin, ennätät vielä tälle keväälle saada käyttöön. :)

   Poista