torstai 25. elokuuta 2016

Ihan höpöhöpöä, paitsi että...

Ompelin pikkuihmisen sänkyyn reunasuojuksen. Edelleen pojille ompelussa haastetta on löytää sopiva kangas, tytöille tuntuu vaihtoehtoja olevan paljon enemmän. Tämä kangas on Eurokankaasta. 
Sitten juttu mihin en usko tippaakaan. :)

Keväällä silmiini osui muutamassakin paikassa juttua virkatuista ampiaisenpesistä. Nämä valepesät kuulemma estävät oikeita ampiaisia rakentamasta pesää lähelle, koska ampiaiset ovat reviiritietoisia. Höpö höpö! En usko. Kävi kuitenkin niin, että mökin upouuteen ulkokakkimoon ilmestyi ampiaisenpesä. Ajattelin että josko sittenkin kokeilisin, vaikka ei varmasti mitään hyödytä. Aito pesä poistettiin ja virkattu pesä laitettiin kattoon roikkumaan. Olin varma että on vain päivien kysymys milloin ampiaisilla on uusi pesä rakenteilla. Sitä sitten odottelin. Ja odottelin. Ja odottelin. Turhaan. Sitä ei koskaan tullut. Nyt on tilanne se, että en yhtään usko tuon virkatun pesän karkottavan ampiaisia, mutta poiskaan tuota en ole voinut ottaa. Josko sittenkin. :)2 kommenttia:

 1. Täällä toinen epäilijä joutui syömään sanansa,se toimii sittenkin.
  Noita pitää tehdä talvella lisää

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ovat niin nopeita tehdä, että taidan minäkin vielä muutaman virkata seuraavaa kesää ajatellen. Vaikka en siis tietenkään usko noihin. ;)

   Poista