keskiviikko 16. marraskuuta 2016

Blogger R. A. ja lähes 20 huivia.


Haasteet ja tunnustukset. ♥ Ihanaa. Ei tarvitse olla mitään työtä valmiina, ja silti on syy tehdä postaus. :) 


Sain Blogger Recognition Award -tunnustuksen Ihan Oikea Blogin Johannalta. Sydämelliset kiitokset! ♡ Tämän tunnustuksen idea on kaksiosainen, ensin kerrotaan hieman siitä miten itse aloitti bloggaamisen, sen lisäksi annetaan ohjeita aloittelevalle bloggaajalle.


Eli näin:
1. Kirjoita postaus tunnustuksesta logoineen.
2. Kerro lyhyesti, kuinka aloitit bloggaamisen.
3. Anna ohjeita aloitteleville bloggaajille.
4. Mainitse ja linkitä blogi, joka sinut nimesi.
5. Nimeä 10 bloggaajaa tunnustuksen saajiksi.


Kohta tulee kolme vuotta siitä kun Villasukkavuosi syntyi. Keskustelin äitini kanssa siitä, miten mukava olisi tietää montako käsityötä on tehnyt vaikkapa vuoden aikana. Suunnittelin ostavani vihon, johon kirjaisin ylös valmistuneen työn. Ajattelin että materiaalikin olisi kiva merkitä. Ja malli. Ja koko. Langankulutus ehdottomasti. Ehkä jopa kuva. Tuossa vaiheessa vanhin tyttäreni, joka oli juuri itse pitänyt blogia Koala, Karhu ja minä, vuodestaan Australiassa, ehdotti että perustaisin blogin. Minun blogini siis syntyi käsityöpäiväkirjaksi itselleni.


Sitten niitä ohjeita.
- Ole oma itsesi. Jos et puhu kirjakieltä, älä yritä kirjoittaa sillä. Kirjoita niin kuin kertoisit jollekin tutulle. Kerronta on silloin vapaampaa, eikä vaadi kirjoittajalta isompia ponnistuksia.
-Älä vaadi itseltäsi liikaa. Jos tuntuu hyvältä kirjoittaa kaksi postausta viikossa, tee niin, mutta älä pidä siitä kiinni orjallisesti jos joku kerta ei postauksen tekeminen onnistukaan.
- Ota kuvia. Itsestäni tuntuu toisinaan raskaalta lukea postauksia, joissa on kovin pitkästi kuvatonta tekstiä. Kuvaamiseen ei tarvita kalliita järkkäreitä, kännykuvilla pärjää hyvin. (Kaksi kertaa kirjoitin kännikuvilla, kolmannella meni oikein.) :)


- Käy vierailuilla muissa blogeissa ja kommentoi postauksia. Kutsu vastavierailulle. Jos mahdollista, yritä vastailla blogiisi jätettyihin kommentteihin. Aina näihin kaikkiin ei ole aikaa, mutta niinä hetkinä kun aikaa on, voi pitää vaikka "tänään kommentoin kaikkia blogeja joissa käyn" -päivän. :)


-Nauti bloggaamisesta! Älä kirjoita yhtäkään postausta pakosta ja huonolla tuulella. Tämä on harrastus, ja harrastuksista kuuluu nauttia. ♡


Lähetän tämän tunnustuksen seuraaviin ihaniin blogeihin. Ihan kymmentä en keksinyt, mutta korvatkoon laatu määrän. :)
Langan päästä kiinni,
Majaillaan,
Arkimamman Arkiralli,
Koukussa ja
Lempipäiväni -tänään.


Tämän postauksen kuvissa on huiveja. Monen monta toistaan ihanampaa uutta huivia, joista en ole blogissa tätä ennen maininnut mitään. Pirjo Iivoselta ilmestyy helmikuussa uusi kirja, edellinenhän oli Unelmien silmukat, haaveista sukiksi. Tähän uuteen kirjaan on tulossa 20 huivia. Aikaisin keväällä Pirjo otti minuun yhteyttä ja kysyi halukkuuttani testineuloa huiveja. Ei tarvinnut miettiä hetkeäkään. Tottakai! Helmikuussa kun kirja julkaistaan kaikki neulomani huivit ovat nähtävillä Lentävässä Lapasessa Järvenpäässä. Ja tottakai esittelen ne tarkemmin silloin myös täällä blogissa.

6 kommenttia:

 1. Ihana Marjaana ♡ Kiitos, kun tartuit tähän! Kännikuvilla pärjää tosiaan pitkälle =D

  Oletpa sä ollut ahkera ja niin kultainen ♡ Olisi hienoa nähdä huivit. Toivottavasti ne vilahtaa jossain Lentävän Lapasen kuvissa. Nähdäänkö me muuten messuilla?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sinun pitää tulla silloin helmi-, maaliskuussa retkelle Lentävään Lapaseen! Teen kyllä huiveista blogiinkin postauksen, tottakai, mutta vasta kirjan julkkareiden jälkeen, niin saan laittaa kaikista kuvat.
   Tällä kertaa en ennätä Tampereelle, vaikka kovasti olisi mieli tehnytkin. Olisi ollut niin hurjan kiva taas nähdä. ♡

   Poista
 2. Lämmin kiitos tunnustuksesta! <3

  Olen vastannut tähän vasikään, noin kuukausi sitten, joten jätän kirjoittamisen väliin. Oli kuitenkin tosi kiva lukea sinun postaus ja odotan INNOLLA, että näen huivit! Ooohh! Ihanaa! Oletpa päässyt ihanan projektin pariin mukaan :)

  Harmi, että Järvenpäähän on vähän liikaa matkaa, muuten kävisin Lentävässä lapasessa jatkuvasti..

  Ihanaa -tulevaa- talvea sinulle <3

  Susanna

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Miten minulta on mennyt postauksesi ohi! Täytyy mennä heti lukemaan. :)

   Huiviprojekti on ollut kyllä tosi mielenkiintoinen. Oli ihana neuloa niin monenlaisia huiveja, omavalitsemissa malleissa kun tahtoo aika paljon olla tyyleiltään samanlaisia. Upea kirja on tulossa!

   Olen käsittänyt, että mummolareissuillanne ajelette kuitenkin suht läheltä ohi, ehkäpä joku kerta saisi niihin matkoihin sovitettua koukkauksen Lentävään Lapaseen. Vaikkapa sitten kun nuo huivit on siellä esillä. :)

   Hyvää talviaikaa myös sinulle ja perheellesi! ♡

   Poista
 3. Kiitos kovasti tunnustuksesta! Mieltäni lämmittää kovasti se, että edes joku lukee blogiani :) Mutta kuten ehkä olet saattanut huomata, että viime aikoina blogipostauksia on tullut harvanlaisesti. Jostain syystä bloggaamisen into on laimentunut kovasti. Onneksi neulominen on edelleen kivaa ja eiköhän sinne blogiinkin taas ilmesty jotain uutta.
  Ja yritän samalla muistaa tämän tunnustuksen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minullakin bloggaaminen elää vähän aaltoliikkeessä, toisinaan postauksia tulee tiheämmin, toisinaan harvemmin. Paineita ei kannata ottaa.
   Tunnustukset on kivoja, mutta jos tuntuu liian työläältä omiin aikatauluihin just tuollaisena, voihan sitäkin hieman sovitella itselle parempaan muotoon. Ainakin minun mielestäni. :)

   Poista