maanantai 9. tammikuuta 2017

Juhlavuosiarvonnan voittaja on...

Synttäriarvontaan tuli aivan huikea määrä osallistujia. Kommentteja lukiessani tuli monesti mieleen, että tuon pitäisi voittaa. Ei kun tuon. Ja tuonkin. Kaikkien! Onneksi voittajan valinta tapahtui arpomalla, jos se olisi pitänyt valita kommenttien perusteella, olisin ollut pulassa. Niin kauniita ajatuksia lankojen käytölle tuli.


Olin ajatellut suorittaa arvonnan siten, että kirjoitan kaikkien osallistujien nimen tai yhteystiedon paperille, josta leikkaan ne sitten erikseen ja laitan kulhoon. Kun olin kirjoittanut noin 200 nimeä, aloin pohtimaan konstia missä saksihommia ei tulisi aivan niin paljoa. Keksin että numeroin nimet ja kirjoitan yhteen paperiin numerot ja leikkelen ne. Paljon helpompaa. Lopuksi numerolappuset kristallikulhoon, jossa muuten on kastettu vanhin tyttäreni ja hänen poikansa. Tärkeitä toimia kulholla siis jo ennen tätä. :)


Sitten oli tarkoitus sekoittaa arpoja ja lopuksi nostaa sieltä yksi. Sekoituksen lopussa kuitenkin yksi arpa omin avuin pomppasi kulhosta lattialle. Siinä se sitten oli. Numero 145.


 Ja kun nimilistasta katsoin, niin sehän on Anniina Sohvaneulomosta! Paljon onnea Anniinalle!


Kiitokset kaikille arvontaan osallistuneille. Vuoden kuluttua uudelleen. :)

1 kommentti:

  1. Valtavaa tuuletusta ja aaltoja niin, että koko sohva tärisee! Miten minulla olikin näin hyvä onni kerrankin. Ehkäpä vaan halusin voittoa niin kovasti ;-)
    Kiitos tästä, laitoinkin jo sähköopstia tulemaan!

    VastaaPoista