maanantai 18. syyskuuta 2017

The Sukat

Tour de Sock on tältä vuodelta ohi. Viiden neulotun ohjeen jälkeen, ainakin minä, odotan usein jonkinlaista loppuhuipennusta kuudenneksi ohjeeksi. Jotain sellaista, missä on jokin ennen kokematon uusi juttu tai erikoinen tapa tehdä jokin sukan osa. Tällä kertaa tulikin ihan yli odotusten, huipennuksen taso oli jo lähellä järkytystä. Tuli varsinaiset The Sukat!


Viimeisenä parina tuli Vertigo 2 point 0 by Candy Degel. Tulostin latoi 19 sivua ohjetta kauniiseen pinoon. Suuret määrät sekä tekstiä että kaavioita. Oikein huvitti, kun olin varannut sukkiin sunnuntai-illasta vuorokauden eteenpäin. Olisi pitänyt varata viikko. 


Minä, joka en pidä edes kahden langan kirjoneuleista, olin nyt kuljettamassa neljää lankaa samaan aikaan. Uutta tekniikkaa minulle edustivat neuleen takapuolelle tulevat näkymättömät nurjat silmukat. Ihan käyttökelpoinen juttu, mutta pitikö sitä tehdä koko sukkaan. 


Lopulta noin viikko ohjeen julkaisusta sain sukkani valmiiksi. Olin 19. Kaikista 1702:sta kilpailijasta vain 36 neuloi tämän parin valmiiksi määräaikana. 

Lankana tietenkin Handu, puikot 2,5mm. Langankulutus 174 grammaa. 

Muuten kisa sujui joukkueeni osalta yli odotusten, tulimme toiseksi. Henkilökohtainen sijoitukseni oli 20. 

2 kommenttia:

  1. Onnittelut ihan mahtavasta ja kertakaikkisen upeasta suorituksesta! Sukatkin on malliin nähden niin hienot kuin voi olla. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos. Ihan heti en toisia samanlaisia ole ajatellut tehdä. :D

      Poista