maanantai 31. joulukuuta 2018

Joululahjasettejä

Nyt se on tapahtunut! Olen unohtanut kuvata joululahjoiksi tekemäni ja antamani pipot. Voi kääääk! No, ei auta kun laittaa niitä neuleita, joista tuli kuvat napattua.

Nämä seuraavat neuleet testineuloin Pirjo Iivosen syksyllä ilmestyneeseen kirjaan Unelmien neuleasusteet.


Tämä ihanan romanttinen malli on nimeltään Pilvenhattara. Toiseksi vanhin tyttäreni ihastui tähän ja valitsi joululahjakseen. Sormikkaiden neulomisesta en pidä, olen aina ajatellut etten osaa, mutta kirjan hyvillä ohjeilla onnistuivat täydellisesti. Yhteensä lankaa näihin kului 234 grammaa.Seuraavana ihanan lämmin Kalliosola. Keeppi ja pitkävartiset kämmekkäät. Rakkaan miniäni valinta. Langankulutus 307 grammaa.Runotyttö-lapaset. Kirjasta löytyy ohje myös pipoon. Kolmanneksi vanhimman tyttären lahjavalinta. Lankaa kului 90 grammaa.


Ja sitten varsinainen juhlasetti. Tähtisade sadoin helmin. Lankaa nämä veivät 98 grammaa.Jääprinsessa-huppuhuivi. Malliin kuuluu lankatupsu-turkisreunus, mutta saajan toiveesta se jätettiin pois. Vanhin tyttäreni valitsi tämän itselleen. Lankaa tähän malliin meni 319 grammaa.


Ihanat, suloiset Hiiret. Todella lämpimät lapaset ohjeen tikapuutekniikan ansiosta. Kirjasta löytyy ohje Hiiri-pipoonkin. Langankulutus 58 grammaa.


Värivalinnasta johtuen minun Syysruska-settini ei kyllä mitenkään tuo mieleen syksyä eikä ruskaa. Ihanan pitkä huivi kiedottavaksi moninkerroin kaulan ympäri. Ja meni neljänneksi vanhimmalle tyttärelleni. Lankaa kului 182 grammaa.

Ja nyt kun muistelen, niin yksi neulomani mallihan tästä vielä puuttuu. Se pääsee sitten seuraavaan postaukseen. 

Ihana kirja täynnä upeita neuleasustesettejä. Ehdottomasta suosittelen tutustumista. 4 kommenttia:

 1. Aivan hirmuisen ihastuttavia asusteita. Neulerikasta alkanutta vuotta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Tuo koko kirja on täynnä ihania asustesettejä.
   Sinulle myös neulerikasta vuotta!

   Poista
 2. AIvan ihania neuleita!Kirjaan aion ehdottomasti tutustua:)

  VastaaPoista