sunnuntai 26. toukokuuta 2019

Olen jäänyt jumiin

Toisinaan neuloessa huomaa jumittuvansa joihinkin tiettyihin juttuihin. Minä olen tämän kevään ollut jumissa huiveissa. Tähän on oikeastaan kaksi syytä. Tai kolme.


Ensimmäinen syy on hyväntekeväisyys. Kaikki tänä keväänä neulomani huivit ovat menneet hyväntekeväisyyskeräykseen, jonka on järjestänyt Brother Christmas. Toinen syy on henkilökohtaisempi. Silloin kun elämässä on haasteita enemmän kuin tarpeeksi, ei ajatus riitä neulomaan koetilkkuja ja laskemaan oikeita silmukkamääriä saadakseen puseroista sopivia. Huiveista tulee sopivia aina. Kolmas syy on se, että niitä on vaan niin ihana tehdä. 


Tämän Rosewater-huivin on suunnitellut Janina Kallio. Huivin pitsiosuudesta tein pidemmän, koska halusin käyttää huiviin koko lankakerän. Lankana tässä on Gedifra Lana Mia, 80% villaa, 20% polyamidia. Langankulutus 93 grammaa.


Tämä huivi on Heidi Alanderin suunnittelema Unimaa. Tämä Unimaa ja edellisen postauksen punainen Nurmilintu ovat ikäänkuin sisarukset, pitsiosuus on samanlainen, huivien muoto vaan on aivan erilainen. Lanka sama kuin edellisessä, Gedifra Lana Mia. Langankulutus 99 grammaa.Langat näihin, kuten siihen punaiseen Nurmilintuunkin, lahjoitti Lentävä Lapanen.

Ja mitähän sitten tekisi. Hmm... Ai niin, mullahan on yksi huivi kesken. :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti