perjantai 18. heinäkuuta 2014

Lintan Kammari

Kesäreissuilla löytää usein uusia mukavia paikkoja, niin kävi tälläkin kerralla. Olimme Sysmässä muutaman erityisen hienon päivän ja aivan keskustasta löytyi Lintan Kammari. Rakennus on meijerin työntekijöiden entinen asuintalo, joka on kunnostettu kauniisti vanhaa kunnioittaen. Ulkona on suurten puiden katveessa kahvilan ulkopöydät, sisällä monta huonetta tilaa nauttia päiväkahvit ja tehdä samalla lahja-, tuliais- ja ihan itselle -ostot. Tai vain tyytyä ihailemaan.


Kauniita astioita ja pussukoita.


Lyhtyjä.


Pehmoisia Sysmä-avaimenperiä.


Kahvilan tiski täynnä herkkuja.


Pikkutuliaisia.


Mekkoja.


Oho, turisti itsekin kuvaan päässyt :)


Kirstullinen mattoja...


Ja lopuksi kertakaikkisen hauska sattuma. Olin pikkasen vajaan 200km päässä kotoa, ja löysin seinällisen aivan upeita tauluja. Erityisen mukava juttu on se, että taiteilija K. Samiola, jonka tauluista siis on kyse, on naapurimme täällä Tuusulassa. Tuo vasemmalla keskellä oleva kukkataulu on suosikkini!

Jos ikinä ajelette sielläpäin, kannattaa poiketa kahvilla!

Tämä juttu on omasta tahdosta tehty mainos, johon ei liity minkäänlaista yhteistyötä tai korvausta yrittäjältä. Hienosta paikasta teki mieli kertoa muillekin. :)


 
Kahvilla, oikeasti teellä, kävästessäni otin ne lupaamani ulkokuvat. Niin ihanan kodikasta, suosikkikahvilani Sysmässä!

5 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Aivan ihana! Harmittaa kun en tajunnut kuvata paikkaa ulkoapäin, mutta yritän muistaa korjata asian kun menen käymään tulevalla viikolla.

   Poista
  2. Pisteet Marjaana sinulle :-)

   Poista
 2. Kannattaa tosiaan käydä usein vaikka kauempaakin :-)
  Nykyisin asun 50 km säteellä mutta mökki edelleen Sysmässä!!
  Ihana Lintan kammari, kesää odotellessa 😎

  VastaaPoista