lauantai 26. heinäkuuta 2014

Kesäloma!

Minä pidän lomaa noin viikon vuodessa, se viikko on just nyt. Eikö ole aika mielettömät ilmat osuneet lomalleni. En muuten muista milloin lomallani olisi satanut, tai sitten loma on vaan aina tuntunut aurinkoiselta, säästä huolimatta. Kolme päivää ennen loman alkua ostimme kesämökin, jonka ikkunasta on tällaiset näkymät. Pöydällä äitini kutoma uusi poppana, ikkunassa äidin tekemä vanha verho. :)

 
Käsitöitä on tietenkin aloiteltu, valmiiksikin saatu, mutta ei vielä aivan kuvattavaan kuntoon. Seuraavassa virkatun maton ensisilmukat, eli KyJy 9.
 
 
KyJy 10 on kalalangasta virkattu saippuapussi. Näitä KyJyyn mahtuu pari kolmekin, että lankamäärä täyttää vaaditut mitat.


Nyt menen maalaamaan pihavaraston seinää... Aurinkoista kesäpäivää meille kaikille! :)

8 kommenttia:

 1. Kyllä on ihanat näkymät! Jospa maltat jatkossa pitää lomaa enemmänkin. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En minä malta, minulla on maailman paras työ! Voin kyllä ottaa työt mukaan mökille, jolloin pääsen viettämään täällä aikaa vaikkei ole lomaakaan. :)

   Poista
 2. Kuin unelmaa katselis, niin on nätti näkymä. Ikkunassa pitsiverho, pöydällä poppana, ikkunasta näkyy ranta, laituri, koivu ja vehmaata vihreää!
  Onnellista mökkielämää! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Me ihastuttiin mökin lisäksi just noihin koivuihin, niin suomalainen rantamaisema kun olla voi. :)

   Poista
 3. Hienolta näyttää! Onnellista mökkielämää ja ihania lomapäiviä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, kiitos. Huomenna iltapäivällä johonkin aikaan on loma kyllä jo ohi, mutta ihania nämä lomapäivät on olleet. :)

   Poista
 4. Oi! Oma mökki! ♥ Ihanaa! Täällä joudutaan tyytymään vain vuokramökkeihin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä on tähän asti reissattu asuntovaunun kanssa, nyt opetellaan mökkeilemään. Mukavia lomanviettotapoja molemmat. :)

   Poista