maanantai 15. syyskuuta 2014

Voisitko auttaa asunnotonta?

Käsityömaailmassa  ja Facebookissa on usein erilaisia haasteita. Osa haasteista menee ohi, eivät kosketa, osaan lähtee mukaan, mihin isommalla mihin pienemmällä innolla. Nyt tuli vastaan haaste, johon haluan ehdottomasti osallistua. Alla oleva teksti on kopioitu suoraan Facebookin Asunnottomien yön villasukkakeräys -sivulta.


Hei!

Tämä on sinulle, jolla on lämmin sydän ja varpaat sekä halu auttaa heitä, joilla ei välttämättä näin ole. Asunnottomien yö järjestetään valtakunnallisesti 17.10.2014 ja siinä tapahtumassa villasukat päätyvät 100% varmasti todelliseen tarpeeseen.

A-klinikkasäätiö haastaa kaikki mukaan Asunnottomien yön villasukka...keräykseen. Tavoitteemme on kerätä vähintään 1000 paria uusia miesten ja naisten villasukkia jaettaviksi eri kaupungeissa ympäri Suomen tuolloin Asunnottomien yönä 17.10. Mikäli haluat osallistua talkoisiin, laita puikot viuhumaan ja valmiita sukkia/sukkalankoja tulemaan:

A-klinikkasäätiö/Sukkakeräys
Maistraatinportti 2, 00240 Helsinki

Postittamisen sijaan sukkia voi myös tuoda A-klinikkasäätiön keskustoimistolle Länsi-Pasilaan tai muihin säätiön yksiköihin, joita löytyy mm. Hämeestä ja Länsi-Suomesta. Huomioithan, että suuri osa esim. A-klinikoista on kuntien tai kuntayhtymien ylläpitämiä. Pystymme siis järjestämään keräystä vain A-klinikkasäätiön toimipisteissä, joiden yhteystiedot löydät täältä:
http://bit.ly/1slFCrx

 

Minun ensimmäiset sukkani keräykseen ovat tässä. Novitan Nallesta miesten perussukat. Nämä sukat ovat samalla KyJy13. Langankulutus 76 grammaa.
 
 

Mutta nyt siis tarvitaan apua. Miltä tuntuisi lähteä mukaan haasteeseen? Olisiko juuri sinulla aikaa tehdä yhdet sukat lahjoitettavaksi asunnottomille? Aikaa on vielä hitusen reilu kuukausi, hyvin moni meistä tekee sukkaparin muutamassa päivässä, vaikkei aivan koko ajan ennättäisi puikotellakaan. Otatko haasteen vastaan?
 
Terveisin jokaisesta mukaanlähtijästä äärimmäisen kiitollinen
Marjaana :)
 
 

8 kommenttia:

 1. Ompa hieno haaste! Sainkin juuri yhdet miesten villasukat valmiiksi, jotka ajattelin laittaa joululahjalaariin mutta taidankin lähettää sukat hyvään tarkoitukseen. Jouluksi ehtii vielä tikuttamaan sukat jos toisetkin, sillä onhan siihen vielä reilu 3 kuukautta aikaa. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos, Eini! Tiesin että blogiystäviin voi luottaa. ♥

   Poista
  2. Hyvä asian puolesta! ♥ Täytyy pistää haaste myös omaan blogiin jakoon. :)

   Poista
 2. Hieno haaste! Eilen kyselinkin miesväeltä, eivätkö tosiaankaan tarvi yhtään paria sukkia, eivät tarvinneet. Sellainen puikkohurmos on taas menossa ja kaappi pullottaa lankoja, niin tämähän olisikin sopiva kohde.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi miten hienoa! Siis se, että teidän miesväellä on riittävästi villasukkia ja sinulla riittää innostusta tehdä lisää. Tuhannet kiitokset sinulle Riitu. ♥

   Poista
 3. Kovin tärkeästä asiasta on kysymys! Talkoissa ehdottomasti mukana!

  VastaaPoista