tiistai 19. toukokuuta 2015

Päiväpeitosta valkolakkiin

Meillä jatkuu remontti. Tällä kertaa mieheni maalasi huoneen seinään... niin minkä kaupungin?


Tuntuu että neulomiset edistyvät hitaasti, on muka niin paljon kaikkea muuta puuhaa. Ompelin päiväpeiton yhden tyttären huoneeseen. Oli tosi kiva pitkästä aikaa ommella, vaikkakin laskettelin vain suoraa ommelta vinokaitaleen kiinnitykseen. Ehkäpä juuri siksi. :D

 
 
Hieman harmitti peiton värit. Kangas on ostettu just ennen remontteja, eli värit sopivat hyvin siihen mitä huone oli ennen. Ehkäpä silmä tottuu, ja mikä tärkeintä niin lapsi oli tyytyväinen. Laittoi omatekemän pehmolelun sängylle ja sanoi "Hieno!".

Seuraavat käsityöt ovatkin sitten aivan muuta. Näiden vuoksi neulomiset saavat vielä pari viikkoa seisoakin, nämä ovat niin paljon tärkeämmät jutut. :)

 
 
 

Meillä on ilo järjestää tyttärellemme ylioppilasjuhlat! <3

13 kommenttia:

 1. Onneksi olkoon tyttärelle ja vanhemmille! Nauttikaahan juhlien järjestelyistä, niiden jälkeen neulotaan sukkia ;-)

  VastaaPoista
 2. Onnea ylioppilaalle. Mahtavan seinämaalauksen on isäntä tehnyt.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Huone kerrallaan remontoidaan lastehuoneita, jokaiseen pitäisi jonkinmoinen seinäkuva keksiä. Onneksi on netin ihmeellinen maailma josta etsiä malleja ja ideoita. :)

   Poista
 3. Siellähän on koko maailma seinällä! Vaihdoit puikot polkimeen, uskotko että mä vaihdoin eilen takkiini vetoketjun ja se oli ihan helppo juttu... Onnea uudelle Ylioppilaalle ja Äidille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei aivan koko maailma, vain Pariisi. :) Vetoketjun vaihtaminen onkin just maailman yksinkertaisimpia asioita, sen kun vaan vaatteen ja uuden vetoketjun vie mummulaan ja hakee parin päivän kuluttua takaisin. Vaihdettu on. ;)

   Poista
 4. Paljon onnea uudelle ylioppilaalle ja vanhemmille! =) Hieno seinä teillä, ei tarvi matkalle lähteä, kun voi katsella maailmaa siellä maailman parhaassa paikassa! =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja pitipä vielä lisätä tuohon päiväpeittoon liittyen, kun sanoit, että "lasketella vain suoraa vinokaitaleen kiinnitykseen..." Et ehkä arvaakaan mitä kaikkea tuon vinokaitaleen kiinnityksen kanssa olenkaan onnistunut tekemään... Hieno lopputulos sinulla!

   Poista
  2. Kiitos, kiitos. :) Se ei aina suju nuo yksinkertaisetkaan hommat ihan vaivatta. Jos on siellä ollut mielenkiintoisia vinokaitaleompeluita, niin täällä tuotti tänään kovasti pulmaa tyynyliinan taskun ompelu. Ei vaan mitenkään meinannut tulla mieleen miten se piti tehdä. :D

   Poista
 5. Pariisihan se siellä! Eiffel-torni, riemukaari ja Moulin rouge osuu heti silmään. Taitaa Notre Damekin olla... kyllä on taitava taidemaalari tuo miehesi! Hieno on sängynpeittokin pehmoleluineen. :)
  Isot onnittelut tärkeästä saavutuksesta nuorellenne ja saa siitä kai vähän vanhempiakin onnitella! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aivan oikein. Ihana Pariisi. ♥ Ainakin Sacre-Couer löytyy mainitsemiesi lisäksi. Mieheni on hyvä maalaamaan, hän on meistä se taiteellisempi puolisko, mutta näihin seinäkuviin on kyllä käytetty netin tarjoamia apuja.
   Sängynpeittoja valmistui neljä, mutta unohdin kuvata muut. :)

   Poista