torstai 4. kesäkuuta 2015

Tour De Sock

Ylioppilasjuhlat järjestetty ja juhlittu, jokunen päivä näköjään niistä jo toivuttukin. Uudet tuulet puhaltavat, eilen aika kovastikin. Järvellä oli pieniä vaahtopäitä.

Viimeinen JyJu-työnikin edistyy, nopeamminkin voisi, ellei tulisi kaikkea muuta kivaa tehtävää väliin. Tässä kuitenkin tämän hetken tilanne. Hihoista tulee lyhyet, joten ei kovin montaa kerrosta enää puutu ensimmäisestä. No, nyt ei ole kuitenkaan aikaa jatkaa, mutta juhannukseksi on valmis. Luulisin. :)

 
Kävin Lentävässä Lapasessa hankkimassa tarpeet seuraavaan/seuraaviin projekteihin. Ilmoittauduin mukaan Tour De Sock -kisaan ja sen kuusi etappia vaativat tietynlaiset langat. Eikä minulle tietenkään ollut kotona sopivia, (varoin oikein katsomasta lankavarastoihin) ja niin oli mentävä ostoksille. Näistä pitää laittaa osa plussaksi Lankalaihikseen, vaikka aika kivasti olen saanut pidettyä varaston koon pienenevässä suunnassa, tosin jonkinverran se on vaatinut lankalahjoituksia. :)

 
Ensimmäinen TDS-ohje julkaistiin 1.päivä, ja siitä se sitten alkoi.

 
Ohje on hyvin tehty, mukava neulottava. Nämä ovat ensimmäiset varpaista aloittamani sukat.

 
Ensimmäinen sukka valmis. Ne jotka ottavat kisan tosissaan, tekevät hieman toisella aikataululla kuin minä. Ohje julkaistiin klo 16.30, seuraavana aamuna oli jo Tourin sivuille ladattu valmiita pareja.

Oletteko muut huomanneet, että omista jaloista otetut kuvat onnistuvat aina parhaiten. :D

 
Sitten luonto-osio. Tässä mökin pihapuun pöntöstä kirjosiepon hautomispuuhia. Tai ei siis kovasti mitään puuhia, istuu paikallaan ja käy jokusen kerran päivässä ulkona lennähtämässä. Kiva seurata miten Isä Sieppo tuo rouvalleen herkkupaloja pesään. Odottelemme viittä poikasta kuoriutuvaksi lähipäivinä.

 
Näin hieno kuutamo oli yöllä kun lopetin neulomisen.


Ja nyt taas sen toisen sukan pariin, josko vaikka huomenna pääsisin laittamaan sähköpostilla kuvan valmiista parista Tourin järjestäjälle.

8 kommenttia:

 1. Tosi mukavan näköinen sukka.
  Kuutamokuva on upea,siinä on se taijanomainen kuunsiltakin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sukka on mahdottoman kiva! Lähes aina neulon hyvin tavallisia sukkia, mukavaa vaihtelua niihin tulee tämän Tour De Sock -kisan kautta. :)

   Poista
 2. Upean näköinen suknapari! Tuo Tour De Sock -kisa kuulostaa aika hienolle =) tosin jos osallistuisin siihen itse, voisi vuosi vaihtua ennen kuin saisin ekan parin uunista ulos. Ihana linnunpönttökuva ♥ Meillä räpiköi jo räksänpoikaset pihassa ja koivussa olevasta pöntöstä kuuluu ihana sirkutus ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen aivan innoissani tuosta Tourista. Mihinkään kärkisijoille en edes kuvittele pystyväni, mutta tosi kiva olla mukana. :)
   Ari siirtelee meillä noita ulkokameroita pitkin tonttia aina sinne missä tapahtuu. Saimme seurata yhden räksäpoikueen kuoriutumista ja kasvamista siihen saakka kun jättivät pesän. Tuo kirjosieppo on nyt telkkarin ruudulla, sinne pöntön kattoon laitettiin kamera keväällä. Ei meillä muita kanavia tällä hetkellä katsotakaan.

   Poista
 3. Aivan ihanan värinen sukkapari tulossa! Tuo malli on niin kertakaikkisen kaunis. Itse olen vasta vartta aloitellut, enkä millään ehdi ennen etapin loppua valmiiksi. Onneksi silti saan hienot ohjeet ja pääsen jollain tavalla osallistumaan hyväntekeväisyyteenkin.

  Hieno idea tuo ulkokamera. Mulla ei ole tullut tuollainen mieleenkään. Täytyy varmaankin Miekkoselle vinkata ;-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo osallistumismaksun meno hyväntekeväisyyteen on tosi hieno juttu! Ja jos et ensimmäisen etapin kanssa pysy aikarajoissa, niin ehkäpä toisen. :)
   Noista ulkokameroista tykkään, on saatu katseltua vuosien aikana jo monta lintujen pesintää ja aina se on yhtä mielenkiintoista. Suosittelen!

   Poista
 4. Ihana idea päästä tarkkailemaan siepposta näin! Olisi ihana nähdä kun kuoriutuvat! Ja taas nähtiin, että niin on luonto viisas, kun lintuisät ovat tuollaisia herrasmiehiä rouvilleen. =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä on telkkari lintukanavalla kaiket päivät, yritetään kovasti nähdä kuoriutuminen. :)

   Poista