torstai 25. kesäkuuta 2015

Kuplia, kuplia, kuplia...

Kolmas etappi Tour de Sock -kisassa suoritettu. Malli on Karen J. Buhrin Touring Bubbles.


Lankana Handu, josta on tullut aivan suosikkilankani. Puikot numeroa 2,5. Ajatelkaas, että minäkin, joka vielä pari vuotta sitten en voinut ajatellakaan kolmosta pienempiä puikkoja, olen nyt tykästynyt noihin ohuempiin puikkoihin ja lankoihin. Mutta tuosta pienempiin en koske. Ehkä. :)


Lapset auttoivat kuvaamisessa puhaltelemalla lisää kuplia.


Langankulutus myöhemmin, kunhan palaan kotiin tai kehtaan käydä jonkun kaupan hedelmäosastolla punnitsemassa.

Langankulutus 76 grammaa. 

16 kommenttia:

 1. Ihanat vaahtokarkin väriset kuplasukat. Ja tuo kuplakuva on aivan mahtava! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihmettelen tuota värivalintaani, ei yhtään mun väri, mutta tähän malliin sopii minusta hyvin. Ja saippuakupliin. :)

   Poista
 2. Kauniit sukat ja ihanaa lankaa jälleen kerran! Pitäisiköhän minunkin välillä tehdä jotain vaihtelua tohon seiskaveikkaan ? ;) Hauska idea nuo saippuakulpat noissa kuvissa! =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lanka on ihanaa! Seiskaveikan hyvä puoli on siinä, että sitä saa joka paikasta. Nykyään käytän sitä enää joihinkin saapassukkiin, tuntuu niin kovin karhealta jos joutuu ihoa vasten. Kannattaahan sitä ihan vaihtelunhalustakin kokeilla välillä jotain muutakin. :)

   Poista
  2. Minä käytän seiskaveikkaa sen kestävyyden vuoksi. Tiedän voivani käsi sydämellä sanoa, että kestää, kun niitä myyn. Mutta kieltämättä esimerkiksi värit alkavat olla aika "nähty". Kerran ostin jotain vastaavaa sekoitelankaa, mutta se tuntui muuttuvan nukkaiseksi jo valmistumisvaiheessa =( Hyviä sukkalankavinkkejä, myös tämän kestämisen suhteen siis, otetaan siis vastaan mieluusti kaikenlaisia. ;)

   Poista
  3. Myyntisukkiin se on hyvä just tunnettavuutensakin vuoksi. Joku toinen vieraampi lanka, vaikka miten hyvä, on vaikeampi myydä kun ihmiset eivät sitä tunne.

   Poista
 3. Mielettömät purkkapallot, pinkkikuplat. Käyttäisin tuommoisia ihan koska vaan ja aina. Ehkä ottaisin saunaan pois jalasta, jos raaskisin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä näistä tosiaan aika vaahtokarkit tai purkkapallot tuli. :D

   Poista
 4. Mielenkiinnolla seuraan Tour de Sock- kisaasi. Ehkä itsekin on pakko joku vuosi osallistua :).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva, ihan pakko osallistua! Tämä on niin kivaa että lähdet mukaan vuoden kuluttua. :)

   Poista
 5. Söpöset vaaleanpunaiset! HIenosti sulla noita sukkia syntyy, hyvä kun hommasit langat kerralla niin ei tarvitse kesken kisan tulla mökiltä. Katsotaan miten mun käy, koitan päästä pikkhiljaa mökkeilemään minäkin. Tsemppiä nelosetapille - katsotaan miten helmien kanssa käy ; )

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tulin käymään sivistyksen piirissä, kulttuurin kehdossa eli kotona. Ajatus olisi poiketa huomenna Lapasessa puolilta päivin. En ole aivan varma helmieni sopivuudesta lankaan, tarvitse joko vahtistavia mielipiteitä tai uuden langan. :)

   Poista
 6. Ihanat sukat ♡ niin herkullisen väriset =) Mä punnaan vähän väliä töitäni kaupan hedelmävaa'alla ja joka kerta sä tulet mulle mieleen =)

  VastaaPoista