sunnuntai 15. marraskuuta 2015

Tiedän millainen on taivas!

Olin eilen siellä missä niin moni muukin kädentaidoista innostunut ihminen tänä viikonloppuna, Suomen Kädentaidot-messuilla Tampereella. Varsinainen käsityöharrastajan taivas! Ja mitä kaikkea siellä olikaan...

 
 
 
tuhansia kiloja lankoja, ihania pöydällisiä ja seinällisiä väriterapiaa,

 
ideoita ja ohjeita uusiin käsitöihin. Tässä esim Janina Kallion malli Timeless.

 
 
 
 
Bloggaajille oli varattu oma tila käyttöön. Aivan ihana olikin siellä hetki istahtaa ja tavata tuttuja sekä heitä, joiden tekstejä on lukenut, mutta ei ole kasvotusten aiemmin jutellut. Kertakaikkiaan hauskaa väkeä. <3

 
 
 
 
 
 
 
Viimeisenä esittelen teille tuotteen, jolle luovuttaisin Vuoden Turvallisuusteko-mitalin. Vinkee valmistaa esim. heijastinliivejä, pipoja sekä reppuja, joissa kaikissa on panostettu turvalliseen näkymiseen pimeällä. Edellisen lisäksi tuotteet on kehitelty sellaisiksi että niitä on ilo käyttää. Tuskin on lasta joka ei haluaisi pukea tällaista heijastinliiviä päälleen. Uskomattoman hyvä lahjaidea, jonka ennättää vielä saada jouluksi. Yrityksen sivuilta löytyy verkkokauppa, josta ajattelin tilata meidän perheen koululaisille seuraavat reput. :)

 
 
 
Kaiken kaikkiaan messut oli niin mahtava tapahtuma, että teen tästä itselleni perinteen. Vuoden kuluttua taas Tampereelle! :)

10 kommenttia:

 1. Tuo on hyvä perinne! Niin se on mullakin.
  Hauska nähdä, että ihan samoja kojuja on pysähdytty enemmänkin kurkkimaan. Noi fleeceheijastinliivit on ihan superidea!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minustakin aivan huippuidea! Oikein odotan milloin tuttavapiirissä on jollain lapsella synttärit, että pääsen tilaamaan lahjaksi. :)

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Ihan hurjan kiva! Oli ilo katsella myös sitä lattialla mönkivää kärrykansaa. Maamme blogimaailman tulevaisuus. :)

   Poista
 3. Ihanat messut. Tällä energialla jaksaa taas pitkälle. Ihana huomata että ihan samoja kojuja itsekin jäin ihastelemaan. Ensi vuonna sitten isommalla lompakolla liikenteeseen ja joku "orja" kantamaan ostoksia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo orja on hyvä idea! Alan heti katselemaan sopivaa, aika vahva pitäisi olla. Voisin jopa hieman palkkaakin maksaa, kunhan kiltisti seuraa perässä ja kantaa kaiken. :D

   Poista
 4. Ei vitsi mie bongannut näistä mitään! Huomaa kyllä, että alue oli valtava, kun päivässä jäi niin paljon näkemättä. Tapaaminen oli kyllä mukava :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikö olekin jännä miten kaikissa messupostauksissa on juttuja mitä ei itse nähnyt. Ja tapaaminen, ihan huippua! :)

   Poista
 5. Messukaaos jäi tänä vuonna väliin työkiireiden takia. Mä iskin silmäni nyt noihin jakkaroihin. Veikeät!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noi jakkarat on tosi kivoja! Yksinkertaisia, mutta niissä on se jokin. :)

   Poista