lauantai 5. joulukuuta 2015

Messuilua

Olen ollut viime päivät Helsingin Vanhassa Satamassa Naisten Joulumessuilla myymässä. Tässä muutama kuva messujen rakentamisesta sekä jokunen otos ensimmäisten ostajien saavuttua paikalle, sen jälkeen ei ole kovasti ollut aikaa tarttua kameraan, mikä on tässä tapauksessa tietenkin hyvä. :)Vanha Satama on tosi kaunis rakennus upeine kattoineen ja puupylväineen. Erinomainen myyjäisten pitopaikka.Naisten Joulumessut kestävät vielä huomisen eli itsenäisyyspäivän. Tervetuloa klo 10-18.

5 kommenttia:

 1. Tuo on kyllä niin hyvä messupaikka, joskus 10v sitten käynyt siellä ammattimessuilla. Upea ympäristö.
  Voi kun olis päässyt tuonne, ostoksille siis. Sormet syyhyävät jo ihan sinun kuviesi perusteella :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuollaisessa tapahtumassa sitä aina ihailee ihmisten mielikuvitusta ja taitoa toteuttaa ideat!

   Poista
 2. Mukava kuulla, että myyjäisissä on ollut vipinää! Paikka näyttää kyl tosi viihtyisältä. En ole varmaan koskaan käynytkään Vanhassa Satamassa. Pitää korjata asia =)

  Hyvää itsenäisyyspäivää ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vipinää oli, toisinaan enemmän ja toisinaan vähemmän, ihan kivasti kuitenkin väkeä riitti. Vanhassa Satamassa järjestetään pitkin vuotta hyvin monenlaisia tapahtumia, kannattaa seurailla ja tehdä retki Helsinkiin kun sopiva tapahtuma osuu kohdalle. :)

   Poista
 3. Onpa ihania messukuvia! Ainakin näiden perusteella voisi ajatella, että tunnelma taisi olla oikein mukava! Täytyisiköhän tehdä itsekin jossain vaiheessa retki Helsinkiin... hmmm...

  VastaaPoista