tiistai 12. tammikuuta 2016

Onnelliset voittajat ovat...

Ettei minkään kokoisilla jaloilla olisi kylmä.

 
Tyttäreni koira ei ole kovin kylmänkestävä, muutama minuutti ulkona hiukkasen tiukemmalla pakkasella nosteluttaa etutassuja ylimääräisesti. Neuloin "hänelle" sukat. :) Nyt pitäisi saada koira vielä ymmärtämään että noita on kiva käyttää. Takatassuihinkin neulon, jos noiden käyttäminen onnistuu. Langankulutus 28 grammaa.
 

Tuli lisätilaus saippuapussista. Langankulutus 18 grammaa.

Sitten synttäriarvontaan. Eilen illalla myöhään leikkasin paperista pieniä suikaleita. Sen jälkeen kirjoitin kaikkien osallistujien nimet noihin suikaleisiin. Siinä vaiheessa viimeistään ymmärsin, että teitä olikin aika paljon. :D Sitten arpaliput kippoon ja minäitse onnettareksi.

Tähän väliin ne torvisoittokunnan fanfaarit. Käytä mielikuvitusta. :)

Arvonta on suoritettu. Ensimmäisen palkinnon,eli sen joka oli avoin kaikille, voitti Anonyymi-lukija Liisa Perätalo. Onnittelut Liisalle!

Vakituisilla lukijoille olevan lisäarvonnan,voitti Johanna Maria. Onnittelut! Voittajille on lähtenyt sähköpostit asiasta.

6 kommenttia:

 1. Monasti koirat vierastaa tossuja, mutta toivotaan että nyt onnistuu suostutelu ja toisen jalkoja ei palella.
  Onnea voittajille

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voin jo nyt kertoa, ettei tossujen käyttö hyvältä näytä. :D

   Poista
 2. Mun tekisi mieli neuloa kissoilleni villapaidat ja sukat. Eivät vaan taida olla kanssani yhtään samaa mieltä tästä asiasta...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sitä ei varmaan tiedä muuta kuin kokeilemalla. Onnea yritykseen. :)

   Poista
 3. Tänään löytyi postilaatikosta odotettu paketti ja voi kuinka tuo aurinkoinen lankavyyhti ilahduttikaan tätä pakkaspäivää! Ihanat lisät olit myös sujauttanut mukaan. Kiitos kovasti :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla, että paketti on saapunut perille. Nyt jäämme odottamaan mitä vyyhdistä syntyy. :)

   Poista