perjantai 10. kesäkuuta 2016

Kaksisuuntainen salaisuus

Jokin aika sitten tein parikin postausta Nallesta. En tiennyt, kenen Nalle oli tai kuka sen oli risteykseen tuonut. Vaatetin Naku-Nallen Kesämekko-Nalleksi. Tänään kuulin että Nallen omistajat olivat pohtineet kuka oli Nallen pukenut. Tänään molemmat salaisuudet paljastuivat.
Nämä kukkaloistot löytyvät Hellqvistin Puutarhalta. Aivan ihana paikka! Pitkät kasvihuoneet täynnä toinen toistaan värikkäämpiä kesäkukkia. Minä olin päättänyt hankkia amppelit mökin kuistille, mutta valinnanvaikeus oli melkoinen kun erilaisia amppelikukkiakin oli vaikka kuinka paljon.Paikalla voi nauttia pullakahvit ostosten lomassa, tai niiden jälkeen kuten me teimme.Ai mitenkö nämä kaksi asiaa liittyvät toisiinsa. No Nalle tuli risteykseen Hellqvistin puutarhalta. :)
Meidän mökin kuistia koristaa nyt näin kauniit miljoonakellot! ♥


4 kommenttia:

 1. Nyt on arvoitus ratkennut: oishan se "pitäny"arvata ett nalle on tuolta kotosin, puutarhallahan on samantyylistä taidetta pihalla.
  Minä olen kans' ERITTÄIN tyytyväinen tämän p-tarhan tuotteisiin ja palveluun: kukkia kesällä, vihanneksia (ja säilykkeitä) syksymmällä ja talvella soseita ja säilykkeitä. Ahkerat omistajat!!!
  Ihailitko kanatarhaa, niin veikeitä asukkaita ja mukavia seurattavia?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nähtiin kanatkin, kuviakin otin, mutta tarkennukset olivat pääosin verkoissa. Tuo oli kiva tieto, että siellä voi käydä ostoksilla vielä kesäkukkakauden jälkeenkin. :)

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Enkös! Tyttäreni tosin ihmetteli että kaikkien niiden iloisten värien joukosta valitsin valkoiset. :)

   Poista