lauantai 25. kesäkuuta 2016

Toinen kerta toden sanoo

Tour de Sock on minun kohdallani edennyt puoleen, kolme etappia suoritettuna, kolme jäljellä.

Tiistaina klo 14.30 julkaistiin Kirsten Hallin upea malli Diamondback Socks. Varsinaista langankäytön akrobatiaa. Lankasuosituksissa luki variegated, jollaista minun Handuistani löytyi vain yksi. Sillä siis mentävä. Ohjetta tuli kaikkiaan 16 sivua. Täytyy sanoa että hiukkasen hirvitti, mutta ajattelin että kun silmukka kerrallaan tekee ohjeen mukaan, niin pakkohan siitä on sukat syntyä.


Ensimmäisen kerran sain sukat valmiiksi juhannusaattona klo 18 aikoihin, otin vaaditun kuvan ja lähetin sen kisajärjestäjälle. Huokaisin helpotuksesta ja pakkasin ohjeen ja loppulangat näkyvistä. Kunnes pari tuntia myöhemmin sain viestin että sukissani on virhe. Kolme sekunttia mietin miltä sukat näyttävät palaessaan kokossa. Saunomisen ja uimisen jälkeen olin valmis purkamaan sukkien varvasosuudet ja kaivamaan ohjeet ja langat uudelleen esiin. Yöllä kahden jälkeen lähetin uuden kuvan korjatuista sukista ja menin nukkumaan. Aamulla oli järjestäjältä tullut yhden sanan viesti. "Yes!"


Langankulutus 132 grammaa.

Seuraava etappi julkaistaan 1.7. Mitähän kivaa silloin saadaan.

2 kommenttia:

 1. Ihana nähdä miten taitavia härmäläiset on kisassa ja sijoittuvat järjestään parhaimmille sijoille.. Upea lankavalinta ja täytyy Handun lankoihin tutustua itsekin vielä jossain kohtaa.

  Osaatko kertoa mistä voisi kysyä tämän ohjeen tulkitsemiseen apua suomeksi? Kaavaa yritin eilen tutkia ja ajattelin että jos selvitän mitä eri kaavamerkit tarkoittaa niin selvittäisiin tästäkin mallista mutta tekniikka ei vaan auennut :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Handuihin kannatta tutustua, toinen toistaan ihanampia lankoja ja värejä! :)

   Sitten tuo toinen asia. Marjut Katajalalla on netissä hyvä englanti-suomi-neulesanasto, siitä löytyy apu moneen lyhenteeseen. Ravelrystä Kaheleiden sivuston keskusteluista löytyy ihan oma ketju Tour de Sockille, sieltä voi kysyä apua suomeksi. Toki minäkin yritän neuvoa sen mitä osaan, eli sähköpostia tulemaan ongelmatilanteissa. :)

   Poista