maanantai 17. heinäkuuta 2017

Lähtölaukaus on ammuttu!

Puolitoista kuukautta pidempään piti tänä kesänä odottaa Tour de Sock -kilpailua. Vihdoin viime lauantaina klo 14 kajahti lähtölaukaus ja saatiin ensimmäinen ohje eetteriin.


Minulle olisi ollut paljon parempi aikataulu se entinen, jossa kisattiin kesäkuun alusta heinäkuun loppuun. Elokuun alusta päiväni ovat huomattavasti enemmän aikataulutettuja. Uusi aikataulu näyttää onneksi sopivan monelle, kisaan on ilmoittautunut 1698 neulojaa. Kun tuon uudistuneen kisa-ajan ja omat menoni tiesin, ajattelin etten pidä minkäänlaista kiirettä neulomisella, kunhan nyt sen kymmenen päivän määräajan puitteissa parin saan valmiiksi. Vaan kuinkas sitten kävikään.


Lauantaina klo 14 ei ollut mitään kiirettä ohjeen avaamiseen. Ajattelin että sivusto ruuhkautuu kuitenkin ensiminuuteiksi ja hetken odottamisen jälkeen toimii paremmin. Puoli kolmelta olin tabletti sylissä ja langat käsissä katsomassa ohjetta. Mallisukat näyttivät kivoilta ja suht helpoilta. Siitä se sitten alkoi. Loin silmukat ja neuloin. Välillä laitoin ruokaa ja sitten taas neuloin. Kävin saunassa ja uimassa, ja sitten taas neuloin.


Laitoin iltapalaa, join teetä ja sitten taas neuloin. Toivottelin perheelle hyvät yöt ja sitten vain ja ainoastaan neuloin. Ajattelin että neulon siihen saakka kunnes alkaa nukuttamaan. Aurinko laski, ei nukuttanut. Aurinko nousi, ei nukuttanut. Minä vaan neuloin. Joskus viiden aikoihin aamulla tuli vartin jakso, jolloin tein pari tyhmää virhettä. Kaavio, jonka olin oppinut ulkoa nopeasti, ei enää ollutkaan selkeänä mielessä. Onneksi huomasin virheet jo muutaman silmukan jälkeen. 


Aamulla muutama minuutti seitsemän jälkeen lähetin kilpailun järjestäjälle kuvat valmiista sukkaparista. Puoli kahdeksalta menin nukkumaan ja puoli yhdeksältä heräsin kun äitini soitti. En ihan äkkiä muista milloin olisin ollut niin sekaisin puhelimeen vastatessani. Seuraava etappi alkaa 25.päivä, siihen saakka nukun yöt. :D 

Malli Fins by Sarah Bordelon. Lankana Tourin luottolankani Handu. Puikot 2,5. Langankulutus 75 grammaa. 

Ai niin. Olin tämän etapin kymmenes.

6 kommenttia:

 1. Hei sä innostuit oikein kunnolla. Kivat sukat ja upea sijoitus - onnea! T. vähän hitaampi ja lukutaidoton

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yön pimeinä tunteina voi hurahtaa vaikka mihin. :D

   Poista
 2. Upeasti neulottu! Ja hieno lopputulos, niin sijoitus kuin sukatkin. Mielenkiintoista seurata TDS- neulojien hurahduksia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Etkö sinä ole lähtenyt mukaan hurahtamaan? :)

   Poista
 3. Kyllä sun puikkos ei ole todellakaan levänneet. Mahtava sijoitus! Minäkin hurahdin kisaamaan, mutta työt sekaa suunnitelmia. Pääsin kuitenkin eka etapin maaliin ;)

  VastaaPoista