lauantai 18. marraskuuta 2017

Huikean hienot messut!

Eilen avautuivat Kädentaitomessujen ovet. Ulkona satoi ja oli pimeää kun lähdin kotipihasta kohti Tamperetta. Pienen koukkauksen tein, että sain mukaani ihanan neulojaystäväni Annun. Kymmeneltä olimme jonottamassa parkkipaikkaa. Kun huomioi, miten monta tuhatta autoa alueelle parkkeerataan, meni jonotus tosi nopeasti. Sitten hetki jonossa ulko-ovilla, ja sen jälkeen aukesi edessä käsityöihmisen taivas!

Tässä pieni kuvakooste.

Alussa kuvia Ruukin Kehräämön unelmanpehmoisista alpakkatuotteista. Osastolla oli lankojen lisäksi myynnissä tarvikepaketteja, sekä valmiita asusteita. Tässä oli varmaan meidän messujen pisin stoppi. Jos siis ei oteta huomioon niitä kakkukahvi ja voileipäkahvi -pysähdyksiä. :)Pyykkinarukaupalla oli kauniita kukkapatalappuja. 
Ompelijoille oli värikkäitä kangas- ja trikoomeriä. Monella osastolla oli kauniita, kekseliäitä valokoristeita. 


Savesta oli upeita pitsiluomuksia.Yksi suosikeistani olivat Tolvanat. Voitteko uskoa, kestävät pesun astianpesukoneessa! 

Ja monen monta muuta tuotetta.

Ja sitten ne mitä minun mukaani lähti. 

Muotitietoinen tyttärenpoikani on ymmärtänyt, ettei voi käyttää muita vaatteita kuin niitä, joissa on kaivureita tai traktoreita. Onneksi messuilla oli muotitietoisia myyjiä. 


Tosi harvoin meillä saadaan viinipulloa juotua tyhjäksi, paitsi jouluna kun on monta juhlaruokapäivää peräkkäin. Nyt asia ei ole ainakaan pikareista kiinni. Niin ihanat, että oli ihan pakko ostaa! Nämä siis Tolvanoita. 


Pirtin kehräämöllä oli suuret tarjouskorit, joista valitsin nämä kauniit siniset vyyhdit.


Kotiväelle iltapalatuliaisiksi karjalanpiirakoita. En ehtinyt kuvaamaan ennen kuin osa oli jo syöty. Nam! 


Muutama lehti tarttui mukaan. Mielenkiintoisia juttuja ja kivoja malleja. 


Näiden lisäksi oli vaikka minkälaisia upeita tarjouksia. Käsityölehdistä sai tuntuvia alennuksia, arvonnassa on mahdollista voittaa matkarahaa. Kauniita, ihania käsityötarvikkeita, esim taikasauvojen näköisiä virkkuukoukkuja, monista eri puulajeista tehtyjä neulepuikkoja, ja vaikka mitä pieniä apuvälineitä. Kekseliäitä joulukoristeita, tunnelmanluojia kotiin. Menkää ihmeessä itse katsomaan! Aikaa on vielä tämä ja huominen päivä.

3 kommenttia:

  1. Voi kääks! Olisinpa minäkin päässyt tuonne. Ihania kuvia!

    VastaaPoista
  2. Eikä! Ihania nuo Tolvanat! Pitääkin pistää korvan taakse, kun en tänä vuonna päässyt messuilemaan (ja sekös harmittaa edelleen!). ;)

    VastaaPoista
  3. Kiitos kivasta päivästä ja mitä parhaasta seurasta!��

    VastaaPoista