perjantai 15. joulukuuta 2017

Hiljaa hiipii joukko varpahillaan.

Mitä lähemmäs joulu tulee, sitä vähemmän tulee postauksia. Vaikka käsitöitä valmistuu, ei niitä voi heti julkaista. Pari viime päivää minun kaikki käsityöni ovat kylläkin päätyneet uuniin. Keittiöstä on leijaillut porkkana-, lanttu-, bataatti-, punajuuri- ja perunalaatikoiden tuoksu. Viikonlopun ajattelin siivota, ensi viikon leipoa. Ja sitten on joulu!

Vietimme kollegaporukassa pikkujouluja Tuusulan Krapihovissa pari iltaa sitten. Aivan mahtavan herkullinen joulupäivällinen! Pikkujouluissa pitää tietenkin olla pikkujoululahja. 


Varressa hieman Olgaa ja pienet tiu'ut. Lankana 7 Veljestä, puikot 3,5mm. Langankulutus 82 grammaa.Yhden hurjan mukavan joululahjaprojektin voin nyt jo julkaista, koska kukaan lahjojen saajista ei lue blogiani. 

Tyttäreni on töissä kehitysvammaisten palvelukodissa. Hänen kanssaan tuli jo aikaa sitten puhetta heidän asukkaidensa joululahjat. En muista kumman idea oli villasukat. Sovimme, että tytär selvittää oikeat koot ja jokaiseen kokoon mielivärin. 


Tässä on nyt kaikki 13 paria valmiina lähtöön. Ihan perussukkia, lankana 7 Veljestä.


Langankulutus 1356 grammaa. Kulutukseen ei ole aivan kaikkia pareja laskettu, koska jotkut parit olen postannut jo aiemmin ja merkannut silloin kulutuksen. Tällaisiin projekteihin lähden mielelläni. 

2 kommenttia: