lauantai 6. tammikuuta 2018

Joulun viimeisenä päivänä

Joulu päättyy Loppiaiseen, joten viime hetki blogata loputkin neulotut lahjat. Yritin kyllä jo pari kertaa aiemminkin, mutta flunssani (nuhani) ei sallinut alaspäin katsomista. Nyt on olo jo hurjasti parempi, joten eiköhän nyt onnistu.

Aloitetaan pitkävartisten sarjasta.Tästä kerästä avautui, oikeammin Seitsemän Veljeksen turkoosista ja raitalangasta neuloitui kummipojalle koon 45 pitkävartiset sukat. Langankulutus näihin perussukkiin oli 165 grammaa. 


Seuraavaksi isäKarhu sai pesukarhut. Langankulutus 127 grammaa.Lyhytvartisten sarjaan pääsivät seuraavat parit. Niitä ei nimetty vaan siitä sai valita tarpeen ja mieltymyksen mukaan. Langankulutus yhteensä 538 grammaa. 
Villasukkavuosi on jo 4-vuotias! Synttäriarvonta lähestyy, kunhan saan suunnittelemani arvontavoiton hankittua. Sen verran voin paljastaa, että ihan on huippuvoitosta kyse. Pysykääpäs kuulolla! :) 

2 kommenttia:

  1. Ihania perussukkia. Tuosta 7 veljeksen ja yksivärisen yhdistämisestä tulee tosi hauskat raidat. Täytyypä kokeilla! Onnea melkein 4 vuotiaalle!

    VastaaPoista
  2. Ihanat nuo ekat raitasukat, värit on jotenkin ihan mun mieleen. :) Mukavaa alkanutta vuotta!

    VastaaPoista