keskiviikko 5. helmikuuta 2014

Lankalaihisko?

Lähdin tammikuussa mukaan Näppituntuma-blogin Lankalaihikseen. Minulla on mennyt laihis oikein hyvin. Minulla. Mieheni lipsuu. Loppuviikolla mieheni oli yllärinä tuonut minulle muutaman kerän lankaa Lidlistä. Minun Lidl-lankakokeiluni kun ei ollut aiemmin kovin hyvä, niin hetken oli paniikki päällä kun niitä 12 kerää katselin. Lanka on kuitenkin erilaista, tässä on 48% puuvillaa, 39% villaa ja 13% polyamidia. Ensimmäinen valepalmikkosukka menossa ja lanka tuntuu mukavalta. Lankalaihista varten tarkistin äsken kerien painot vaa'alla. Avasin yhden pussukan josta punnitsin erikseen kaikki neljä kerää. Ikinä ei ole langat olleet just sitä mikä vyötteessä lukee, ja nyt nuo kaikki painoivat tasan 50g/kerä. 


Sitten mainos. Silmukan saalistus-blogissa on arpajaiset. Palkintona aivan mainiota bambulankaa ja virkkuukoukku. Käykääpäs osallistumassa.

Toisessakin blogissa arvotaan. Lankakori sekaisin-blogissa kannattaa myös käydä kommentoimassa. Joku onnekas saa sieltä mukavan lankapalkinnon.


2 kommenttia:

 1. Olet monet upeat sukat neulonut.
  Miulla petti tuo lakko, kun Prismoissa saa nyt S-etukortilla lankoja 15% alennuksella.
  pakkohan on ostaa kun halvalla saa.,

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Minä yritän lakkoilla vielä, eli pysyn poissa kauppojen lankaosastoilta. Vaikeata se on, kun noita tarjouksia tuntuu nyt olevan monen kaupan mainoksissa. No, ihan tiukkapipoksi en ala, mutta yritän jatkaa. :)

   Poista