tiistai 18. helmikuuta 2014

Shoppailua ja hippoilua

Kävin lauantaina Lappeenrannassa. Ystäväni on kertonut siellä olevasta Pyöröpuikosta. Tuli pakottava tarve saada nelikulmaiset sukkapuikot, ja kun niillä seuduilla liikuimme niin sinne sitten. Liike on tosi kodikas, ei kovin suuri mutta tavaraa saatu sopimaan paljon. Lankalakostani johtuen en voinut edes vilkaista lankahyllyille päin. Tässä ostokseni. Puikkojen lisäksi käteen jäi muutakin, nyt pitäisi minunkin sukat olla ryhdikkäinä kuvissa.Sitten vähän pidemmän ajan työni. Olen nähnyt Afrikankukista tehtävän vaikka mitä. Joskus viime vuoden puolella näin jossain blogissa aivan ihanan Hipon. Sellainen piti tehdä. Langat olivat hieman eripaksuisia, koostumukset aivan erilaiset, mutta ajattelin ettei se virtaheposessa haittaa. Nyt mietin vielä silmiä, saattaa olla että kun sopivat napit osuu kohdalle niin laitan vielä ne.

Langankulutus 333g.

8 kommenttia:

 1. Onko tuohon afrikankukkaan ohjetta jossain? Hieno on hipponen! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Kukkaan ohje löytyy esim seuraavasta.
   http://m.kodinkuvalehti.fi/artikkeli/suuri_kasityo/neulonta_ja_virkkaus/nain_virkkaat_afrikankukan_virkkausmerkit
   Virtahepoon ohjeen voi ostaa Ravelrystä.

   Poista
 2. Voi vitsi nuo hipot on kyllä ihania! Itse en oikein välitä virkkauksesta, joten en ole noihin (vielä) ryhtynyt. :)

  Itselleni hommasin kanssa juuri cubics puikot ja sen sinun suosittelemasi puikottimen! Kiitos vielä vinkistä. Huomenna pääsee puikotin koekäyttöön. :) Nuo sukkaplokki on myös pitkään ollut ostoslistalla mutta en itse ole vielä saanut semmoista hankittua.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minä ihmettelin kovasti että sain tuon hipon valmiiksi. Minä kyllä virkkaan, mutta kun jo sukassa lankojen päättely meinaa jäädä, ja tuossa tuota ommeltavaa on kuitenkin aika paljon. :)

   Poista
 3. Vastaukset
  1. Kiitos. Vaikka tuskailin noiden ompelemisten kanssa, niin nyt jo mietin että pitäisikö tuolla tehdä pienempi hippo viereen. :)

   Poista
 4. Tulinpa sitten heti tänne katsastamaan tuota sinun Hippoasi ja aivan upealta näyttää, tosi hyvin sopii tuo musta lanka noiden kukkien reunoille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kun tulit. :) Vaikka tehdessä hieman tuskailin noiden saumojen ompelua, olen alkanut jo miettiä millä väreillä tekisin seuraavan.

   Poista