maanantai 24. helmikuuta 2014

Neliskulmaiset Handu-Suvikumpu-sukat

Eli siis otsikosta tarkemmin. Nämä ovat ensimmäiset KnitPro Cubicseilla neulotut sukkani. Lanka on ostettu Naisten Joulumessuilta viime vuonna, se on Handun iki-ihanaa, jotain lankaa. Vyötteen hukkasin silloin kun lanka muutti vyyhdiltä kerään. Tarkka lukija huomaa, että olen siis löytänyt ne kadonneet lankakeräni. :) Ohje sukan mallineuleeseen on Suvikummusta. Mallineuletta tein vain yhdellä puikolla. Lanka oli tosi mukavaa neulottavaa, pehmoista, ryhdikästä, luistavaa sukkalankaa. Tulee ihan viinisanasto mieleen kun miettii näitä adjektiiveja kuvaamaan lankaa. Juokseva, kiiltävä, pehmeä, lennokas, taipuisa, napakka...


 
 
Langankulutus 77g.

5 kommenttia:

 1. Ompa kivannäköiset sukat! Mielenkiintoisen näköinen tuo tekniikka millä sukat on tehty. Täytyykin ottaa ohje talteen myöhempää käyttöä varte! :) Mitäs tykkäsit neuloa cubicseilla? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Cubicseista sanoisin että hyvät neuloa, yhtä hyvät kuin KnitPron pyöreät koivupuikot. En minä aivan siihen hurmokseen päässyt mitä olen nähnyt joidenkin hehkuttavan. Vähän tuntui välineurheilulta. ;)

   Poista
 2. Herkullinen väri sukissa, itsekkin samalla ohjeella tehnyt polvisukat ja tykkäsin kovasti :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nuo Handun langat ovat mielestäni kaikki herkullisia! :)

   Poista
 3. Hei Marjaana! Ja kiitos vierailustasi Wanhassa Mummulassa :) Kysyit tuosta isoäidin palasista kootusta peitosta. Kiinnitin tuossa palat niin, että virkkasin kasan ainoastaan niin, että viimeinen kerros, valkoinen,(tässä tapauksessa), puuttui. Yhdistäminen: yksi lappu täysin valmiiksi, sitten sen yhdelle reunalle seuraava kiinni viimeistä kerrosta virkatessa...Kun katsot sitä peiton kuvaa, huomaat...kun ensimmäinen kerros on virkattu, niin toisen kerroksen toisesta palasta kiinnitetään kahdelta reunalta...Nopein tapa ikinä :) Tyttäreni Jaana oli omaansa näin virkannut ja neuvoi tavan minulle. Toivottavasti ymmärsit, että sait apua.

  VastaaPoista