keskiviikko 11. kesäkuuta 2014

Jotain kamalaa, jotain kaunista

Kun keittiö menee yhä kamalampaan kuntoon, niin on pakko käsityöpuolella panostaa kauniisiin asioihin. Tässä tilanne pari päivää sitten, kun kaikki kaapistot ja koneet oli saatu seiniltä pois.

 
Sitten se kaunis. Sain tyttärelleni puseron Norosta valmiiksi. Malli on sama kun tein aiemmin itselleni. Lanka siis Noron Taiyo ja ostopaikka tietenkin Lentävä Lapanen Järvenpäässä. Pusero valmistui aika vauhdilla, kun on hyvä lanka ja kiva malli niin ei malttaisi edes taukoja pitää. Vähän tuo remppahomma neulomista haittasi.


Langankulutus 175grammaa.

Tämän viikon perjantaina 13.6 Lentävässä Lapasessa vietetään iltaa teemalla Kesäyön neulontaa, eli puikot suihkii puoleen yöhön saakka. Arvatkaa olenko menossa. Tottakai!!

6 kommenttia:

 1. Täältä edelleen sympatia-tsemppiajatuksia tuohon ylempään kuvaan liittyen...=) Ei vaan, tuosta eteenpäin onkin jo mukavaa, kun kaiken aikaa alkaa tulla valmista ja käden jälki näkyy. Siinä vaiheessa, kun paikkoja paketoidaan ja alkaa purku, tulee mulle mieleen, että voiks tän sittenkin vielä perua... ;) Ja sitten alempi kuva: Pusero on kyllä tosi kaunis, ja tuo väritys tuo siihen vielä oman juttunsa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Just noin se menee. Ihan hetken purkamisen alettua tuli tunne että pitikö sittenkään. :) Huomenna alkaa uusien kaapistojen asennus, eli nyt päästään nopeasti kohti parempaa.

   Poista
 2. Onpa kaunis pusero! Ja tsemppiä remppaan! Keittiöremontit on hirvittäviä, mut uudessa keittiössä on sit ihana keitellä herkkuja =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Puserosta tuli minunkin mielestäni kiva, ja mikä tärkeintä, saajakin tykkäsi. :) Keittiöremppa on nyt siinä vaiheessa, että asentajat tulivat tunti sitten kokoamaan kaappeja. Juhannuksena on kaikki valmista!

   Poista
 3. En ihmettele, että puikot ovat suihkineet; malli on kaunis ja lanka upean väristä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä. Ja nyt ne mokomat olivat tilanneet liikkeeseen myyntiin vielä sellaista kelta-oranssiakin Noroa. Mietin jo että kukahan nuorista vielä haluaisi puseron. :D

   Poista