sunnuntai 22. kesäkuuta 2014

KyJy1 ja KyJy2

KyJy eli KesäYöstä JouluYöhön haaste, kysymys on itsensä haastamisesta, on minunkin osaltani käynnistynyt. Aloitin naisten villasukat heti kun kalenteriin kääntyi 20.6. Saattoi mennä parilla minuutilla yli, ripustin pyykkejä enkä ihan klo 00.00 ollut puikoissa kiinni. Malli tuohon eteen on kopsattu pienin muunnoksin Feather and fun -huivista. Lanka hyvin lankakirstussani marinoitunutta 7 Veljestä.

KyJy1
 
Tänään olen tuskaillut huivilangan kanssa. Tiedän että siitä tulee huivi, mutta minkälainen. Ensin oli tulossa Haruni. Ei tullut. Seuraavaksi Lumi. Ei sitäkään. Nyt on tulossa Henkäys. Ehkäpä tuleekin. Lanka on aivan ihanaa, 100% silkkiä.
 


KyJy2

4 kommenttia:

 1. Kauniit nuo sukat, kauniisti myös marinoitunut tuo lanka ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Vyötteestä huomasin ettei taida ollakaan ihan viimeisimpiä ostoksia. :)

   Poista
 2. Kurkkimassa toista KyJy-haasteen tekijää. ;) Ompas nätti sukkamalli! Itsekin pähkäilen huivi mallia tässä, kun haluan yhden työn olevan edes huivi. Liian paljon vaihtoehtoja :D .

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minustakin on mukava käydä katsomassa miten muiden KyJyt sujuvat. :) Ja tuo on totta, että huivimalleja on aivan liikaa. Katselin ensin Ravelrystä, mutta sitten päädyin Ullan ohjeisiin, koska halusin ohjeen suomenkielisenä. Sielläkin oli monta kaunista vaihtoehtoa.

   Poista