tiistai 12. elokuuta 2014

Paras kesä!

Aika menee tavattoman nopeasti, yht'äkkiä huomaa että koulut alkoivat ja kesäloma meni. Tämä kesä jää muistoihin kauniina ja kuumana, sillä kuka nyt enää muistaa niitä räntäsateita juhannusviikolla. Nyt tuntuu että kesä oli paras vuosiin, huippukesä! Eikä vain ilmojen suhteen... :)

Käsitöitä olen tehnyt, mutta blogannut aika huonosti. Yritän syksyn aikana taas korjata tapojani. Olen saanut huomautuksia. :)

Valmistuneiden joukosta valitsin tähän Feather and Fan-huivin.


Mukava neulottava, selkeä neljän kerroksen mallineule, jonka oppii nopeasti ulkoa. Eli virheitä ei tule. Paitsi... No niin, kun huivi oli valmis ja kuvat otettu, huomasin virheen. Sellaisen jota ei saa mitenkään korjattua purkamatta puolta huivia, joten annan olla ja luotan siihen ettei kukaan muu sitä huomaa.


Lankana Zauberball, 100g/420m. Langankulutus 102 grammaa. 

5 kommenttia:

 1. Upea huivi! Varmasti lämmittää jo pelkän ulkonäkönsäkin puolesta. Ja ainakaan kuvasta en kyllä minä löytänyt minkäänlaista virhettä! =) Ihanaa kuulla, että sinullekin tämä kesä jää muistoihin onnellisena. =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. En usko että sitä virhettä kukaan muu löytää, se sopii niin hyvin kuvioihin. :D

   Poista
 2. Ehdinkin jo huolestumaan että olet jäänyt kokonaan lomalle! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En sentään. Käsitöitä kyllä tein, mutta päättelemiset, pingottamiset ja muut loppusilaukset eivät kesällä houkutelleet. Ihan valmista ei siis tullut oikein mistään. :)

   Poista
  2. Minullakin ollut motivaatio ja kuri hieman nelomisen suhteen hukassa. Ideoita pulppuaa, mutta motivaatiota ei riitä aloittamista pidemmälle. Keskeneräisiä töitä kertynyt taas ihan luvaton määrä. :) Mutta eiköhän se tässä kunhan illat alkavat viilenemään ja pimenemään.

   Poista