keskiviikko 1. huhtikuuta 2015

Illuusio eli havaintoharha...

...on hahmotusvirhe joka syntyy, kun aistiärsykkeen osat vääristävät kokonaisuuden. Noin sen sanoo Wikipedia. Mehän kaikki tiedämme, että illuusio on oikeilla ja nurjilla silmukoilla saatava kuvio, joka näkyy vain vinosti katsottuna. :)

 
Tämä työ on JyJu nro 12. Aloitettu 24.2, valmistui 1.4.

 
Lankoina yhden suomalaisen kirjallisuuden suurimpiin kuuluvan teoksen kaima. Lisävihjeenä voin kertoa, että Aleksis Kivelläkin jotain tekemistä teoksen kanssa.

 
Salamavalo on ehdottomasti kuvaajan paras kaveri, se saa kaikki värit muuttumaan siten, että lankaa on värien perusteella mahdotonta tunnistaa. :D


Langankulutus 131 grammaa.

6 kommenttia:

 1. Ihanat syrämet! Pirteät värit, kyllä noissa Kiven pojissa löytyy kivoja värejä, vaikka eivät ihan ekana ostoskoppaani osukaan. Ehkä tuota pirtsakkaraidallista täytyy muutama kerä hakea, kun sitä vielä saa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. :) Tuon langan eräs etu on hyvä saatavuus, sitä kun myyvät marketit kautta maan. Toinen asia on tunnettuus, esim. myyjäisissä moni kysyy että onhan 7 Veljestä. Siellä ei Regioita tunneta. :)

   Poista
 2. Upeat sukat,
  Iloista pääsiäistä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Pääsiäisiloa myös sinulle ja läheisillesi. ♥

   Poista
 3. Upeat sukat ja ihanan pitkät varret! Ja ilmeisesti tämä flunssantynkä hidastaa jonkinverran aivotoimintaani, koska ihan aikuisten oikeesti hetken raksutti, että mitä ihmeen Aleksis Kiveen liittyvää lankaa oot käyttänyt...=D No, "Joka osaa nauraa itselleen, siltä ei tule hupia puuttumaan", sanotaan, ja multahan sitä tosiaan ei puutu! ;) =D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Tuo varsien mitta vaihtelee minulla laidasta laitaan. Pari vuotta sitten tykkäsin kovasti sukista, joissa vartta ei ole oikein nimeksikään. Tällä hetkellä tuntuu tosi kivalta kiskaista sukat polviin saakka.
   Ja onhan tuo 7 Veljestä aika tuntematon, sekä lankana, että kirjana. :D

   Poista