tiistai 11. elokuuta 2015

Enää yksi yö

Huomenna alkaa koulu. Kuulun ihmisrotuun, joka odottaa koulun alkua muita enemmän. Olen kotona töitä tekevä äiti. Yhden yön kuluttua minulla alkaa aamupäivät vain itseni kanssa. :)

Juuri kun pääsin eroon Tour de Sockista, napsahti Lentävästä Lapasesta uusi mielenkiintoinen juttu. Lanseerasivat SyysHuiviKalin. Koska yhdessä neulominen oli niin kivaa Tourin aikana, oli tuohonkin pakko ilmoittautua. Enemmän tietoa asiasta löytyy Ravelrystä Lentävän Lapasen sivuilta. Vielä ennättää mukaan!

 
Minun elokuun huivini on Heidi Alanderin Nurmilintu. Malli on yksinkertaisen kaunis, sekä suht nopea neuloa. Pitsiosuuden jatkuvat kavennukset ja langankierrot vaan tuottavat hieman vaikeutta ellei ole tarkkana, jostain syystä silmukat herkästi joko lisääntyvät liikaa tai liian vähän. Pitsineuleosuus ei ole oikein mikään seurustelu tai telkkarinkatselu neulottava.

 
Lankana Handun Gimalle. Ihanan pehmoinen ja hillityn kauniisti kimaltava lanka. Ilta-aurinko hieman haalistaa väriä, joka on oikeasti vihreämpi kuin kuvissa. Langankulutus 106 grammaa.


Tourin helmisukista jääneessä innostuksessa tungin huiviinkin jokusen helmen.

6 kommenttia:

 1. Kaunis Nurmilintu! Nätti lisä nuo helmet.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt olen jo etsinyt sellaisiakin huiveja, joiden ohjeeseen on ihan valmiiksi suunniteltu helmien paikat. Mihin tämä helmihurahtaminen vielä johtaakaan! :)

   Poista
 2. Upea huivi, mukavaa seurata millaisia ihanuuksia neulotkaan tämän haasteen aikana

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ravelryssä Lentävän Lapasen sivulla on keskusteluketju, vai pitäisikö nyt sanoa kuvaketju, johon tulee kaikilta SyysHuiviKalisteilta valmiiden huivien kuvia. Uskon että siellä tulee olemaan toinen toistaan hienompia huiveja. :)

   Poista
 3. Onpa todella kaunis huivi. Tsemppiä koulun aloitukseen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Malli on kyllä kaunis, ja onhan tuo Handun lankakin aivan ihanaa, joten ei voi epäonnistua. :)

   Poista