tiistai 18. elokuuta 2015

Pieniä väripilkkuja

Olen huomannut että pienet työt tahtovat jäädä unohduksiin, niitä jos ei heti postaa, sitä ei meinaa muistaa tehdä lainkaan. Korjaan nyt pari unohdusta.

Ensiksi Tour de Sock -kisan välityösukat. Olin niin mielikuvituksellinen, että tein etappien väleissäkin sukkia. Vaihteluksi. :D

 
Molempien langat on Handun ihanuuksia. Vihreä jäi jostain etapista ja sinililan ostin keväällä huonona päivänä itselleni piristykseksi. Sinililassa on kimalletta, jota en mitenkään saanut kuvattua.

 
Langankulutus 58 grammaa.

 
Langankulutus 67 grammaa.

Toiset pienet työt ovat tiskirättejä. Niitä olen kesällä tehnyt aina kun tulee tarve ottaa joku pieni ja helppo työ jonnekin mukaan. Yksiväriset on tuttua Blend bamboota, kirjavat uusi tuttavuus jonka vyötteessä lukee Bamboo Jazz Multi. Uusikin lanka oli mukava työstää, tosin väritys yllätti hieman, kuvittelin samaa väriä tulevan hieman pidemmästi kuin pari kolme pylvästä. Noista tuli nyt sitten tuollaisia väripilkkutiskirättejä. :)


Langankulutus 246 grammaa.

6 kommenttia:

 1. Onpa sulla ollut hyvää vaihtelua! Toiset sukat jopa eivät ole Tour-ohjeella tehdyt. ;D

  VastaaPoista
 2. Hei!. Annoin sinulle Liebester Award- tunnuksen ja se on luettavissa täältä : http://pikkulutti.vuodatus.net/lue/2015/08/liebester-award-haaste

  VastaaPoista
 3. Upeita sukkia, ja nuo pienet liinat on niin ilosen värisiä, noillahan käy työt ihan iloiten.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noita tiskiliinasia on vaan niin kiva tehdä, iloiset värit ja valmistuvat hetkessä.

   Poista