lauantai 11. helmikuuta 2017

Näin minä aina... ;)

Voi hups miten tämä aika menee! Minä teen blogipäivityksen aina heti kun käsityö valmistuu. Tähän on monta hyvää syytä. Työt eivät unohdu, helppo kertoa käytetyt langat ja ohjeet. Työt eivät myöskään ehdi lähteä edemmäs, ne on kuvattavissa ja punnittavissa. Näin minä teen. 

No, näiden pikkusukkien kanssa nyt meni muutama päivä odotellessa postausta. Nämä menivät keräykseen uusille suomalaisille.

Langankulutus 66 grammaa. 


Tyttäreni kysyi olisiko varastoissani villasukkaparia naiselle ja miehelle. En tietenkään katsonut, vaan neuloin uudet. Lankoina Novitaa ja Regiaa. Valmistuivat muutama päivä sitten. Tai no, viikko sitten.

Langankulutus 200 grammaa.
Sitten ankkasukat pienelle Maxille. Lähetetty postitse reilu viikko sitten ja saapuneet vastaanottajallekin jo, siitäkin huolimatta että postilta katosi pakettikortti eikä vastaanottaja saanut koskaan ilmoitusta paketista. Onneksi on pakettien seurantapalvelu. Kuvastakin näkee, etteivät ihan just eilen valmistuneet.

Lanhankulutus 40 grammaa.Myös yhdet miestensukat on valmistunut. Lankana Louhittaren Luolaa, väri Koivu. Puikot 2,5. En muista milloin sain valmiiksi. Näyttäisi olleen tammikuu.

Langankulutus 56 grammaa.


Tyttärelle pipo, Katian silkki-alpakasta, puikot 2,5. Silmukoita 120, muistaakseni. Näyttäisi olevan sileänä neulottu koko pipo. Kavennuksista ei enää mitään mielikuvaa. Valmistunut ehkä tammikuun puolivälissä. Tai aiemmin.

Langankulutus 29 grammaa.


Mutta siis, ehdottomasti olen sitä mieltä että postaan heti kun valmistuu.

Hmmm. Enkös minä tehnyt vielä jotkut hempeämmätkin sukat. Ja jotain muistelen virkanneenikin. Missähän ne... :D

5 kommenttia:

 1. Onpa kauniita sukkia. Varsinkin nuo ekat lammassukat saa kyllä hyvälle tuulelle :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Nuo lammassukat on minustakin ihan ylisöpöt. 😊

   Poista
 2. Eikä miten ihanat noi lammassukat on! Mä en kestä! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voin kuvitella, että teilläkin on kohta tuollaiset. :)

   Poista
  2. Haha! :D Luulen että nuo korvat saattaisivat aiheuttaa hieman muksahteluja, joten voi olla että on paremmat ei vielä tepsutteleville jaloille. Tai semmoiselle pikkuihmiselle, joka osaa kävellä varoen. Tuo meidän pieni mies kun ei osaa kuin yhden vaihteen ja se on niin kovaa kun jaloista pääsee. :D

   Poista