perjantai 31. maaliskuuta 2017

Rakkaudella pienelle

Villasukkakeräys juhlavuotena syntyville on saatu neulottua lähes loppuun. Muistaakseni viime sunnuntaina keräyksen päivityksessä puuttui sukkia enää parista pääkaupunkiseudun sairaalasta. Vaikkei kukaan enää alottaisi uusia sukkia, oletan että määrät paukkuvat kivasti yli kun neulojat saavat valmiina olevat sukat toimitettua keräysvastaaville. Varmasti saa moni vuonna 2018 syntyväkin vielä sinivalkoiset sukat.Minä neuloin viimeiset parini Ville ja Vilma langoista. Langankulutus oli yhteensä 72 grammaa. 

Olin alunperin ajatellut neulovani tähän keräykseen sata paria. Nyt kun keräys valmistui näin nopeasti, valitsen uuden hyväntekeväisyyskohteen. Tavoitteena kuitenkin se sata paria hyväntekeväisyyteen tänä vuonna. 

4 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Pienet villasukat kuuluu kyllä maailman söpöimpiin juttuihin. :)

   Poista
 2. Mulla jäi kokonaan nämä pikkusukat neulomatta, kun nyt kun olisi innostusta enemmän neulomiseen niin nyt onkin jo sukat kerätty. :) Mutta hyvä niin, kaikki ihanat pikkujalat saavat sukat. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minullakin oli ajatuksena neuloa näitä pitkin vuotta. Nyt täytyy katsella muita hyväntekeväisyysjuttuja, koska olen päättänyt neuloa tänä vuonna 100 paria sukkia lahjoitettavaksi johonkin. Näissä se sata olisi täyttynyt paljon nopeammin, kuin esim asunnottomille neulottaessa. :)

   Poista