lauantai 4. maaliskuuta 2017

Unelmat jatkuvat

Ja sitten seuraavat viisi huivia kirjasta Unelmien huivit.

Ensimmäisenä Usvametsä.


Tämä huivi on muodoltaan epäsymmetrinen. Huivin kokoa saa helposti muutettua vähentämällä tai lisäämällä pitsineuleen mallikertoja. Ihana malli silloin kun haluaa tehdä huivista just sen kokoisen mihin lanka riittää. :) Langankulutus 239 grammaa. 

Seuraavana kirjassa on Naava.


Tämä huivi sopii hyvin neuleeksi, jota voi tehdä vaikka telkkaria katsoessa. Iso osa huivista on ainaoikein-neuletta, eikä missään vaiheessa tarvitse vilkuilla kaavioita. Värejä vaihtelemalla saa huivista joko hillityn tai vaikka kuinka iloisenkirjavan. Langankulutus 121 grammaa.


Vuorossa Myrskytuuli.


Tämä on yksi suosikeistani. Muutin ohjetta sen verran, että lisäsin huivin pitsiosuuteen helmiä. Tykkään! Langankulutus 33 grammaa. 


Seuraavana Syysvilja.


Epäsymmetrinen huivi tämäkin. Mallista osa neulotaan sileänä ja osaan tehdään mukaan valepalmikoita. Helppo malli, jossa kuitenkin tapahtuu juuri sen verran ettei neulominen tunnu puuduttavalta. Minulla on just toinen Syysvilja puikoilla, vaaleanpunaista silkkiä. Langankulutus 121 grammaa. 


Tämän postauksen viimeisenä huivina on Maeve.


Huivissa on kivasti käytetty neulottuja nyörejä. Oikeastaan mitään muuta erikoista ei olekaan, eikä tarvitsekaan, koko muu osa on ainaoikein-neuletta. Hurjan kaunis huivi! Langankulutus 246 grammaa.


Muutaman päivän kuluttua postaan viisi viimeistä huivia. Kaikki neulomani huivit ovat Naistenpäivästä lähtien esillä Lentävässä Lapasessa, jossa on myös kirjan julkkarit lauantaina 11.3. 

4 kommenttia:

 1. Naava ja Myrskytuuli <3 Ihania, ihania, ihania. Kuinka voikaan jotkut mallit iskeä näin täysillä suoraan sydämeen. Mielettömän kivat.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itse olen huomannut, että väri vaikuttaa myös paljon. Ensin saattaa olla, ettei joku malli innostakaan, mutta kun näkee toisen värisenä niin sitten onkin ihan suosikki. :)

   Poista
 2. Nää on ihan mielettömän hienoja kaikki! Luulin jo edellisiinkin huivi-postauksiin kommentoineeni, mutta näköjään en ollutkaan. Mutta sama koskee siis kaikkia näitä esittelemiäsi huiveja, todella kauniita ja houkuttaa kyllä tuo kirja!

  VastaaPoista