sunnuntai 24. elokuuta 2014

Ei puikot lopu!

Kohta on kaikki KyJyt aloitettu, vaikka aikaa olisi vielä reilu kuukausi. Saas nähdä miten hyvät fiilikset on sitten jouluyönä näiden kanssa. Näitä aloituksia tehdessä olen huomannut että oikeastaan minulla onkin aika monet sukkapuikot, eikä vielä ole tarvinnut edes ottaa käyttöön niitä ikivanhoja metallisia. Toisaalta KnitPron Cubicseja ei ole kun kahdet, eli joutunee hankkimaan... :)

 
KyJy 16 on 100% silkistä neulottu kauluri aikuiselle. 

 
KyJy 17 vinoraitasukat kokoa "tulee mitä tulee".
 
 
Kyjy 18, 100% villasta koukutut lapaset.
 
 
Kyjy 19 raitasukat Maijasta ja Fluormaniasta. Näiltä odotan paljon, olen niin kivoja ärtsyjä raitasukkia muissa blogeissa ihaillut.
 
Seuraavassa postauksessa lupaan esitellä jotain valmistakin. :)


3 kommenttia:

 1. Vau! =) Mun aivokapasiteetti ei kyllä varmaankaan riittäisi muistamaan, missä kohtaa minkäkin työn ohjetta oon menossa! =) Mutta mielenkiinnolla odotan nähdä, mitä kaikkea ihana näistä lopulta tuleekaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kaikki muut on helppoja, mutta edellisen postauksen liila pitsineule harmaannuttaa hiuksia. Ohjeen pitsikaaviossa on virheitä, enkä millään ymmärrä miten ne pitäisi korjata. Purkamaankaan ei tuollaista ohutta mohairia voi alkaa. Saapas nähdä miten sen kanssa käy.

   Poista
  2. Voi ei! Neulojan painajainen mohairi yhdistettynä virheelliseen ohjeeseen, ja nimenomaan PITSI ohjeeseen! Sekin jo riittää, että itse mokaa mohairlangalla ihan oikein olevassa ohjeessa... Pitsikuvio kun ei tarvi välttämättä kuin sen yhden ainoan väärin menneen silmukan... Tsemppiä siis! =)

   Poista