torstai 28. elokuuta 2014

Siis mikä??

Lankalaihis? Ikinä kuullutkaan. No joo, siitä ei tule mitään. Minä sorruin. Kollegani kävi aamupäiväkahvilla, joi teetä. Toi tullessaan pari säkillistä lankoja. Myönnän, olin pyytänyt. Ei tullut pyytämättä ja yllätyksenä niin kuin isommille. Aivan ihania Pirtin kehräämön karstalankoja sekä muita ihanuuksia heidän omista lampaistaan. Oikeita luomulankoja. Plussat lankatilastooni merkkaan sitten kun tiedän paljonko noista jää itselle.


Osa 100% villaa, osassa 50% villaa, 50% silkkiä. Kuitenkin vain 23 vyyhtiä, joista osan lupasin viedä ystävälleni. (Sillä ajatuksella että saan näitä milloin vaan hankittua lisää.) Eihän siis paha, tiedän että ymmärrätte. :)

Olen saanut jotain valmiiksi. Ihme. Olen ihmetellyt että mihin aikani nykyään menee, aiemmin sain enemmän aikaan. Tai sitten syy on siinä että on niin monta kesken samaan aikaan, valmistuvat kaikki hitaasti, mutta varmasti. Tai sitten on jokin muu syy. :)
KyJyt 12 ja 14, koukutut lapaset Novitan Purosta, 100% villa, väri Retro. Toisiin virkkasin läpi kuviota, kokeilu jota en taida uusia. Näillä osallistun blogin Villaa ja Lankaa Villaiseen haasteeseen. Langankulutus 166 grammaa. 
7 kommenttia:

 1. Tosi kauniit lapaset!
  Kun nyt olet sortunut hommaamaan noin paljon lisää lankoja, niin eikös se tarkoita, että joudut pitämään blogia toisenkin vuoden? ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Ja Tiia, ihan näin meidän kesken, joudun pitämään lopun elämääni jos se lankamäärästä riippuu. :D

   Poista
  2. Heh. :D Jatka vaan ihmeessä, tää on mukava blogi. :)

   Poista
 2. Voi miten kauniit lapaset! Siis aivan kaikki: Värit, mallineule, ja vielä nuo koristekiemurat!

  Ja tuollaisten lankojen äärellä ei nyt kukaan voi kieltäytyä, vaikka olisi mikä laihis!!!! =D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Tuosta laihiksesta, meni kuten muutkin laihikseni. Olkoon! :)

   Poista
 3. Aivan ihanat! Ja upea tuo koristekuvio, tykkään!! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Koristeraita on valmiina kiva, tekeminen oli vähän takkuista. :)

   Poista