keskiviikko 21. tammikuuta 2015

Välkettä varpaille

Neljäs JyJu on valmistunut. Sukat. Eikä mitkä tahansa sukat, vaan säihkyvät, kimaltavat, tuikkivat tasaraitasukat.

 
Aika alussa nämä olivat reilu viikko sitten #taskuneuloosissa.

 
 
Nuo kaksi kuvaa ovat yritys saada kimallukset näkymään, salamalla tai ilman. Ei onnistunut, ei kummallakaan tavalla. Käyttäkää mielikuvitusta. :)
 
 
Langankulutus 106 grammaa.

 
Sekä jälleen pari tiskirättiä. Näiden tekemistä ei voi lopettaa, koska nuo Blend Bamboon värit on niin ihania! Langankulutus 49 grammaa.
 
Tiskirättien takana olevassa lasilyhdyssä minulla on "suolankasvatus" menossa. Lyhty on toki kaunis ihan tuon neulotun ... ... miksi tuota päälle laitettavaa sanotaan? No oli mikä oli. Halusin kuitenkin kokeilla miltä se näyttää suolat seinillä. Aika kivalta näyttää, vaikka tietenkään ei taaskaan kuvassa näytä miltään, suosittelen. :)

8 kommenttia:

 1. Lankojen perusteella osaan kuvitella sukkien välkkeen. Varmasti ihanat.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuossa lankakuvassa sitä kimallusta hieman näkyykin. :)

   Poista
 2. Vau! Miksi tämä "harakka" ei koskaan oo ymmärtänyt, että kimaltavasta langasta voisi tehdä myös sukkia! Vähänkö luksusta! =D On muuten tosi haastavaa saada kaikki jutut aina kuvissa näkymään! Ihanan tunnelmallinen tuo lyhty. Ja meillä on siis samanlaiset puuhat taasen kun Blend Bamboosta rättejä neulotaan. Se on kyllä sellaista väriherkuttelua! =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuosta kimallelangasta tykkään, kun siinä on villaa 73%. Akryylistä en halua sukkia neuloa, vaikka niissä on paljon tosi kauniita kimalluksia.
   Nuo Blend Bamboot ovat sellaisia "ostan vielä tätäkin väriä, ja tuota, ja tuota,..." -lankoja. :)

   Poista
 3. Kauniit sukat! Pitää sitä elämässä olla hieman säihkettä :) . Tiskirätissä on kyl herkku väri! Miten tuota ny raaskii tiskirättinä edes käyttää ku on niin hieno!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kun tekee noita tiskirättejä riittävän monta, niin sitten raaskii jo käyttääkin. Eikä sitten enää käytäkään muita. :)

   Poista
 4. Voi ei. Miks mulla ei ole yhtään kimalluslankaa? Eikä muita kuin kaupan tiskirättejä? Asia täytyy korjata pikimmiten :-D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :D Onneksi huomasit nuo suuret puutteet! Ja onneksi noiden asioiden korjaaminen on niiiiiin mukavaa. :D

   Poista