sunnuntai 11. tammikuuta 2015

Voittaja on...

En olisi ikinä uskonut että saan arvontaani noin valtavan määrän kommentteja. Lähes 100! Jotenkin epätodellista oli seurata miten niitä vaan jatkuvasti tuli ja tuli. Ihmisiä liittyi lukijoiksi ja kommentteja tipahteli. Olen hyvin onnellinen teistä jokaisesta, sekä jokaisesta kommentista. Nöyrä kiitos. :)Tänään on sitten arvonta suoritettu. Laskin montako arpalippua minun pitää tehdä, osa kun oli liikkeellä yhden, osa kahden arvan taktiikalla. Juuri kun aloin arpalipukkeita askartelemaan, tuli mieheni ja kertoi miten kätevästi asian voi hoitaa tietokoneella. Hetki meni ja hän esitteli minulle ruutua jossa ensin oli kysymysmerkki, ja kun nappulaa painoi niin tilalle tuli arvottu numero. Hyvin kätevää! Hänen mielestään. Mutta missä oli se tunnelma mikä syntyy arpalipun nostosta silmät kiinni. Ei missään. Tarjotusta avusta hyväksyin sen osan, että annoin hänen tulostaa minulle arpaliput 1-127.


Onnettarena toimi perheen nuorin, kuvassa hän on juuri sekoittamassa arpoja ennen virallista arvannostoa.

 
Numero 104! Ja kun lunastettujen arpojen listasta laskin, niin voittaja on Elämän Helmiä -blogin Päivi! Onnittelut!
 
Kuvan koko voitosta laitan sitten kun olen saanut paketin Päiville toimitettua.
 
Kiitokset kaikille osallistujille. Sekä tottakai aivan kaikille teille jotka olette vuoden aikana käyneet blogiani lukemassa ja kommentoimassa. Jatketaan samalla tavalla. :)

6 kommenttia:

 1. Onnea voittajalle! Saadaanhan sitten joskus kuva mitä siitä palkinnosta kehkeytyi :)

  VastaaPoista
 2. Onnea voittajalle! Aivan ihastuttava palkinto.
  Marjaanalle iloa ja intoa blogata tulevakin vuosi <3

  VastaaPoista
 3. Paljon onnea Blogille. Olen ylpeä perheen puuhanaisesta, joka jaksaa kuiteskin pitää hellän huolen myös perheestään ja puoliskosta.
  Beesaan Heinäluoman v 2007 antamaa haastattelua.

  VastaaPoista