perjantai 30. toukokuuta 2014

Huivi Norosta

Tein aiemmin puseron Norosta, lankaa jäi noin kerä. En oikeastaan etsinyt sille mitään käyttöä, mutta kun kävin Raitalammas -blogissa, niin tiesin heti mitä siitä teen. Huivin. Värikin langassani oli sama kun blogin huivissa, leveyttä vain laitoin hieman enemmän. Niin ja tietysti piti käydä ostamassa lankaa yksi kerä lisää, mutta sen olen jo täällä tunnustanut ja grammalistaan merkinnyt.


Olen suunnitellut sellaisten oikeiden pingotuspalojen ostoa, mutta koska vielä en ole niitä saanut, niin pingotusalustan virkaa hoitelee edelleenkin rakennusajalta jääneet styroxit. Ne palat olisivat varmaan helpompia säilytyksessä...


Pingoitusrautojakin olen miettinyt, nyt sen homman hoitelee nro 3 puikko ja usea nuppineula.Huiviin olen kyllä hurjan tyytyväinen. Langanmenekki 101grammaa.

6 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Kiitos. Tällä hetkellä tuntuu että mitä vaan tekee, kunhan tekee Norosta, niin aina tulee upeaa! :)

   Poista
 2. Hauska nähdä huivista tällainen leveämpikin versio. Olen samaa mieltä, että Norosta tulee aina upea lopputulos.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ellen muuten olisi nähnyt sinun tekemääsi huivia, en olisi tehnyt tätä lainkaan. Sinun huivisi on paljon parempi kuin ohjekirjassa oleva, ne hapsut eivät minusta sopineet lainkaan, enkä pitänyt siitä reunan vahvistamisestakaan.

   Poista
 3. On kyllä upea, ei siitä pääse mihinkään. Ja lanka sopii ku nyrkki silmään :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Tuo Noro on kyllä huippua, kruunaa työn kuin työn. :)

   Poista