lauantai 17. toukokuuta 2014

Ihan itselleni!

Olen saanut valmiiksi työn jonka alkuvaiheesta kerroin täällä. Pusero ihan itselleni.


Työ oli ensimmäinen kokeiluni Norosta, mutta ei varmastikaan jää viimeiseksi. Tykästyin kovasti langan tuntuun, mukavan puuvillainen, sopivasti rouhea ja pehmeä. Koostumus 50% puuvillaa, 17% villaa, 16% silkkiä ja 17% polyamidia. Värivalikoimaakin on runsaasti, ja samassa kerässä on kivasti yhdistetty sellaisia värejä, mitä ainakaan minun ei heti tulisi mieleen laittaa samaan vaatteeseen. Mutta se toimii! Malli on Noron vuoden 2013 kesämallistosta. Lankoja ja ohjeita voi kysellä suosikkikahvilastani, eli Lentävästä Lapasesta Järvenpäässä.


Langankulutus Noro Taiyo 242g.


6 kommenttia:

 1. Upea! Hyvä sä, väri on täydellinen valinta ja hienosti istuu sun päälle - onnittelut. Mä sain myös omani valmiiksi, pidin sitä töissä, mutta jotenkin tuntuu että tarvitsen siihen lisää pituutta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo lanka on niin kivaa, että teen siitä kyllä vielä toisenkin puseron. Mallista en ole varma, tuo on kiva, mutta samassa lehdessä on muitakin mukavia. Tai sitten tulen katsomaan sen tämän kesän lehden... :)

   Poista
 2. Kaunis malli ja kaunista lankaa! Olen muuten itse miettinyt monesti, että olen ihan liian arka yhdistelemään eri värejä - rohkeat yhdistelmät tosiaan toimii, kuten sanoit!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suosittelen Noroa, siinä on yhdistetty kauniita värejä mielenkiintoisiksi kokonaisuuksiksi. En minäkään osaisi tuollaisia väriyhdistelmiä itse keksiä. :)

   Poista
 3. Aikasta mukava malli tuossa neuleessa. :) Ja nuo värit... Ooh!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen kyllä niin tykästynyt noihin Noron väreihin, että taidan tehdä toisenkin puseron toisin väriyhdistelmin. :)

   Poista